Domaica najgledanijeg talent ou-programa otkrila je kako je njena porodica reagovala to se vratila u ulogu po kojoj je mnogi pamte.

Ana Sevi posle mnogo godina vratila se na scenu „Zvezda Granda“, i to u ulogu voditeljke. Lepa brineta ne krije zadovoljstvo to je javnost ponovo gleda na malim ekranima, a na veeranjoj promociji albuma Mirze Selimovia otkrila je kako su njena deca i suprug reagovali to je vide u ulozi na koju nisu navikli.

Ove subote sam prvi put pogledala emisiju u kojoj sam se pojavila. Nikada ranije nisam, ak ni kada sam se takmiila. Divan je oseaj na snimanju, to se i videlo. Oseam se kao kod kue. Svi su me gledali, moja deca takoe. Bilo im je udno. Simeon je malo gledao u mene, malo u ekran. Seni nikako nije odgovaralo to nisam bila kod kue tih dana. Suprugu se takoe dopalo. Uivali smo dok smo pratili, a on mi je kasnije rekao: „E, sluaj. Moram ja ovo na miru da odgledam“. Imam punu podrku od njega, nije imao nijednu zamerku.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Na pitanje Informera koliki honorar je dobila za televizijski angaman o kojem ovih dana svi priaju, Sevieva je izbegla odgovor.

O ciframa neu da govorim. Nikada nisam to radila – rekla je ona, a zatim otkrila kako je tekao razgovor sa Saom Popoviem:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Bilo je brzo. Saa i ja smo obavili razgovor za 10 minuta. Rekao mi je: „Razmisli“, ja sam mu odgovorila posle par dana.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Milica Todorovi upoznala svekra i svekrvu! Zbarila miiavog i upeglanog dasu, sad poruuje: Hou da ga isprljam (VIDEO)

sledea vest

Originalni tekst