Rada je poznata po ultra kratkim haljinama koje preferira, ali poslednja koju je ponela navela je njene pratioce da se zapitaju da li je možda ovoga puta obukla majicu.

Na Radinu neraskidivu ljubav prema kratkim haljinama, mini suknjama i šortsevima, već su svi navikli, ali pevačica uvek uspe da pomeri granice i ponovo iznenadi.

Foto:  

Foto: ATAIMAGES

 

Pre samo nedelju dana repovala je Desingericinu pesmu u ultra kratkoj haljini, a taj snimak mrežama se proširio kao požar. I taman kad su svi pomislili da kraće od toga ne može, Rada se slikom javila iz Dubrovnika u kom trenutno boravi. Pozirala je bosa u još jednoj ultra kratkoj haljini, a njene vitke noge bile su u prvom planu.

Odmah su počeli da pljušte kometari. Dok su jedni bili šokirani pevačicinim izgledom, drugi su delili dobronamerne savete, a treći komplimente.

Zašto joj konačno neko ne objasni da ovaj dopi*njak nije seksi nego kurvanjski vulgaran!!! Bolje da koji dinar (evro) iskoristi za školovanje glasa nego za te krpice. Dobronamerno kažem – glasio je jedan od komentara.

Međutim, bilo je i mnogo onih, koji kada je Radin izgled u pitanju, ne bi ništa menjali. Rada je tako za ovo izdanje dobila i pregršt komplimenata: „Prelepa si“, „Rado boginjo“, „Najlepša si“…

Poznato je da Rada i ne haje mnogo za kritike i da u svakoj prilici ističe da nosi ono što voli i da se oblači kako želi.

sledeća vest

Sport

Nadam se! Novak prokomentarisao Nadala! Nole oborio još jedan rekord! Federera će ovo posebno zaboleti! Trofej u Kupu putuje u Baskiju! Srbin tragičar!

Fudbal

Trofej u Kupu putuje u Baskiju! Srbin tragičar!

Fudbaleri Atletik Bilbaoa osvajači su Kupa kralja u tekućoj sezoni, pošto su u finalu savladali Majorku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 1:1 (4:2)! Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić bio je tragičar tima sa Balearskih ostrva, kada je u trećoj seriji šutirao vrlo neprecizno i time omogućio rivalu iz Baskije da dođe do trofeja!

Maks Ferštapen trijumfovao u Japanu! Još samo malo! Jokić uskoro prestiže Medžika!

NBA

Još samo malo! Jokić uskoro prestiže Medžika!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Atlantu na domaćem terenu rezultatom 142:110, a najbolji u timu iz Kalifornije Nikola Jokić ostvario je 130. tripl-dabl u karijeri kada je u pitanju regularna sezona.

Originalni tekst