Janjuš je pobesneo za crnim stolom jer su se ukućani obrušili na njega i tom prilikom je priznao da mu je bivša žena bitnija od Aneli.

Takmičari rijalitija „Elita“ su imali zadatak da biraju najpakosniju osobu u Beloj kući. Sledeća na redu je bila Milena Kačavenda koja je potkačila Marka Janjuševića Janjuša, nakon čega je nastao opšti haos na imanju. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Janjuš je meni sinoć sam prišao da me pita kako sam. Rekao je da nije dobro, treba da se izađe iz rijalitija i ništa mu ne valja, jer zna šta ga čeka napolju. On je rekao: „Ja za sam početak treba ženi da objasnim ovo sve. Rekao je da razmišlja da kaže da će uvek biti tu za dete i uraditi sve što treba, ali da odnos ne valja – pričala je Milena.

– O tebi ću tek da kažem šta imam – odbrusio je Janjuš Mileni.

– Može, ja sam ovde – rekla je Milena.

Foto: Youtube printscreen

 

– Sad ćete vi pakosni da dođete na red kod mene koji kažete da sam ja pakostan – vikao je bivši košarkaš.

– Kad vidim koliko si magnup baš mi je drago što nosim tvoje dete. Nadam se da će biti tako hrabro kao ti – dodala je Aneli.

– Može da nosi i četvorke, sad samo ja sebe interesujem – poručio je Janjuš.

– Aneli, sad ti je sve jasno. Janjuš ne želi – poručio je Mića.

Foto: Youtube printscreen

 

– Pojedini sad žele da ja kažem da ne želim ovo, ali k*rac. Dragi narode, ja to želim, ali ne odlučujem ja nego drugi – vikao je Janjuš.

– Rekao si da ti je preča bivša žena – rekao je Mića.

– Ko kaže? Naravno da mi je draga i da treba da mi bude preča. Mora da se razgovara o svim stvarima, meni je to normalno – poručio je Janjuš.

– Pre nedelju dana je bila samo Kruna, sad i bivša žena – nastavio je Mića.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

sledeća vest

Vesti

Ustaško ludilo ne prestaje! Hteli da unize Srbe, pa pobesneli jer im je Vučić pokazao da imamo kičmu i da stojimo uspravno! E JADO JADNI! Šokantna tvrdnja turskih medija! Đukanović kandidat za zamenika generalnog sekretara NATO (FOTO) Podneta krivična prijava! Dragan Simić ugrozio bezbednost članova Saveta na FPN! (FOTO) Korać: Očekujemo pres centre iz Tel Aviva na Expo 2027

Društvo

Korać: Očekujemo pres centre iz Tel Aviva na Expo 2027

„Očekujemo da Peres Centar za inovacije i mir iz Tel Aviva bude prisutan na izložbi EKSPO 2027 u Beogradu. Razgovori koje smo vodili sa rukovodstvom Peres Centra daju nam razloge da verujemo da će se to i dogoditi. To bi bio značajan događaj za Srbiju, i značajna inicijativa za produbljivanje saradnje Srbije i Izraela kroz promociju mira i saradnje mladih“, rekao je Zoran Korać, direktor Instituta za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda.

Politika

„Ne odričemo se Rusije!“ Vučević: Nastavljamo saradnju uprkos pritiscima!

Verujem u tradicionalne odnose Srbije i Rusije, koji su zasnovani na istorijskim vezama, zajedničkom cilju da se sačuva vladavina prava, slobodarski duh svih država, nezavisnost i suverenitet država. Ono što smo zajedno prošli kroz istoriju, i onu dalju i bližu, obavezuje nas i u sadašnjem i u budućem periodu, stoga verujem u veoma dobre odnose, izjavio je za RT Balkan premijer Srbije Miloš Vučević.

Originalni tekst