Poznato TV lice, Marija Kilibarda, u drugom je stanju, a njen partner Branislav Vučelić i ona prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja.

Marija Kilibarda je, nakon razvoda od košarkaša Vladimira Rašića, upoznala sadašnjeg partnera Branislava Vučelića. Iako ne voli da govori o privatnom životu, lepa Beograđanka je više puta istakla da je pored sina Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović pronašla ono za čime je godinama tragala. 

Marija i Vladimir su napravili i korak dalje, uskoro će postati i roditelji. 

Foto: Instagram prntscreen/kilimara

 

Sada su njihove komšije progovorile o aktuelnom paru.

– Viđamo je da, veoma je aktivna, trudnoća joj je u redu i nema potrebe da provodi vreme u kući. Izađu zajedno tako, sada kada je lepo vreme, pa prošetaju… Ona je uvek sređena, uredna, i lepo obučena, uvek se u njoj videla volja za životom – rekla je jedna baka iz ulice i dodala:

– Drago nam je što postaju roditelji jer su divni ljudi, i kao takvi, treba da imaju nasleđe. Pričaju sada, da je Marija u godinama, da je ranije trebalo da se ostvari u ulozi majke, ali takvih će uvek biti. Nadam se da se ona ne bazira puno na to, već da je fokusirana na dete i porodicu, koja joj je divna. Par nije još uvek u braku, na šta je jedan komšija obratio pažnju.

Foto: printscreen instagram/kilimara

 

Drugi komšija je prokomentarisao to što se Marija i Vladimir još nisu venčali.

– Nadam se da će se uzeti bar formalno zbog deteta, takav je red. Kada se već vole, svi to vidimo, ništa ih ne sprečava. Uvek sam srećan kada neko od komšija i drugih meni bliskih ljudi, podeli radosne vesti, kakve god da su, a ova me je posebno obradovala jer obožavam Mariju – rekao je komšija Mića, a devojka koja živi sa njima u zgradi  je otkrila:

– Vode tih i povučen život, gotovo da su neprimetni. Prepoznatljivi su po osmehu, tako ih i drugima opisujem. Uvek su nasmejani oboje i svakoga pozdrave na ulici, makar bili u žurbi. Znate da je ljudima to često izgovor.

sledeća vest

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je! (VIDEO) Marija nije sama! Hiljade ljudi želi da joj pomogne

Originalni tekst