Indira Levak je u intervjuu za Informer govorila o suprugu, a dotakla se i odnosa sa pevaem Halidom Beliem

Moj brak nije idealan, kae Indira Levak (50)! Biva pevaica kultne hrvatske grupe „Kolonija“ u ekskluzivnom intervjuu za Informer po prvi put je govorila o privatnom ivotu, suprugu i braku koji traje 25 godina…

Foto: ATAimages

Uvek ste energini i pozitivni, kako vam to polazi za rukom?

– To sam prosto ja! Priroda i dar od Boga. Kau da sam popila neki energetski napitak kada sam bila mala (smeh). Vesela sam, ali imam i loe trenutke. Tada se sakrijem u etiri zida i procesuiram stvari, znam i da zaplaem, ali to brzo proe.

U srenom ste braku, kako odravate strast i ljubav nakon toliko godina?

– Brak mi nije idealan, nema takvog! Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura… Ipak, ljubav je najbitnija, kao i potovanje. Suprug mi je srodna dua, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam devica, on je ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon dvadeset pet godina smo shvatili da je besmisleno ne priati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede.

Da li su vas se mukarci zbog temperamenta ranije plaili?

– Mene mukarci veoma vole, vole tu moju ensku snagu. Kada sam upoznala supruga bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: ta u ja sa pevaicom, a ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da doe u 12 asova, a stigao je tek u 19, oklevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snana, ba kao i moje pesme. Verujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snane, dominantne mukarce koji vode glavnu re u kui! Tu sam da ga pratim i podravam, kao i on mene.

Foto: ATAimages

ta vam se najvie svia u Srbiji? Fanovi, Beograd, klubovi…?

– Predivna publika mi je u Beogradu, ali se esto kratko zadrim. Volim tu sranost, u Srbiji sam uvek rado vien gost i beskrajno sam zahvalna to publika tamo peva sve moje pesme od poetka do kraja.

Kako se oputate, odmarate?

– Kada ne radim, gledam Netfliks, to me oputa i zabavlja, odlazak u prirodu sa mojim suprugom i naim malim ivotinjicama. Oboavam svoje pse. Volim i da putujem.

Imate li poroke?

– Slavonka sam, volim da popijem rakijicu (smeh).

Foto: ATAimages

Kako komentarie to to se Martina Vrbos bori da predstavlja Srbiju na Evroviziji, umesto Hrvatsku?

– Zato da ne? To je njeno pravo i njena elja, volja… Ne vidim tu nikakav problem.

Halid Beli je moj brat

Kakav je tvoj odnos sa Halidom Beliem?
– Halid mi je kao brat, veoma smo povezani. Snimali smo i duet, a Halid mi nikad nee oprostiti to sam „Gukni, golube“ umesto sa njim, snimila sa tamburaima.

sledea vest

Originalni tekst