Mina Kostić otkrila je da je imala problem sa donedavnim vlasnikom „Grand Produkcije“, Sašom Popovićem.

Kako je istakla, Saša Popović joj je pravio problem zbog „neprimernog“ oblačenja.

– Popović je hteo da mi zabrani da se skidam, ali mu je Brena rekla da nema pojma i da ja izgledam kao Madona. Pojavila sam se u jednom kostimu i pevala sam pesmu „Seksi robot“. Pri kraju pesme sam skinula haljinu i ostala u tanga trikou, kada je Popović to video on je poludeo i nije hteo da mi dozvoli da se skinem, već me je terao da se obučem, ali se Breni to svidelo i uspela sam da nastupim kako sam htela – rekla je Mina.

Foto: Printscreen You Tube

 

Podsetimo, Mina Kostić nedavno je preživela psihičku torturu, od strane bivšeg dečka.

– Neću mnogo da komentarišem. Prijavila sam ga, to nije prvi put. To se dešavalo. Trpela sam i ćutala. Htela sam da nađem najbolji način da to rešim, ali mi nije uspelo. Morala sam da se obratim nadležnima. Otišla sam, prijavila sam, prijavili su i oni, njegova mama. U svakom slučaju, jako ružno da ja sad pljujem po nekome s kim sam bila – rekla je Mina za Republiku


Suzana Mančić odala tajnu savršenog izgleda: Kuburila s kilogramima, pa se prepolovila!

sledeća vest

Vesti

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Društvo

I ja se borim! Obeležen je Svetski dan dece obolele od raka

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR je juče u 33 grada širom Srbije, uz podršku volontera i donatora, obeležilo Svetski dan dece obolele od raka. Pod sloganom „I JA SE BORIM!“ ove godine kampanja je bila posvećena skretanju pažnje na prava dece u bolnici i humano lečenje.

Strahotno, bolesno, stidite se! Brnabić: Đilasovi i Šolakovi lešinari ponovo koriste nečiju smrt za svoju političku agendu Vremenska prognoza do kraja februara će vas šokirati! Prolećne temperature još sutra, a onda... Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Politika

Popović: Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji

Iako Srbija trpi ogroman pritisak od strane EU i SAD da uvede sankcije Ruskoj Federaciji, čak joj poneki evropski poslanici, kongresmeni i senatori iz Amerike prete istim, ona ih nikada neće uvesti Rusiji, istakao je bivši ministar bez portfelja u Vladi Srbije Nenad Popović, koji se i sam našao na listi osoba i kompanija kojima su Sjedinjene Države uvele sankcije.

Neće ničija politička volja da ruši institucije Srbije! Vučić poslao jasnu poruku povodom zahteva Proglasa (VIDEO)

Originalni tekst