Miljana i Zola su danas obavili razgovor u izolaciji, prilikom čega je Čolić od Kulićeve zahtevao da jednu stvar više ne radi.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola danima unazad su imali turbulentan odnos. U jednom trenutnu je Miljana za vreme svađe ušla u crveno, pa pobacala sve Zoline stvari, ali joj Čolić nije ostao dužan, pa je isto tako njenu garderobu bacio u jezero. 

Foto: Youtube printscreen

 

Njih dvoje su danas nakon niza sukoba sedeli u izolaciji i mirno razgovarali, pa su sklopili i primirje. Naime, rijaliti učesnik je od svoje bivše drage tražio da ga ne budi više noću i da bude dobra prema njemu, na šta je ona bez reči pristala. 

Stanislav i ja smo se dogovorili da idemo večeras kod Drveta – rekao je Zola.

– Ja ću da ga pitam da idemo on i ja – dodala je Miljana.

Foto: Youtube printscreen

 

– Ti odmah hoćeš sve što ja hoću. Pusti mene da idem sa njim. Ti bi sve što sam ja isplanirao da ide tebi, ne može to, shvati. Znaš da sam ja u stanju da sedim celu noć – nastavio je Čolić.

– Taman da daš meni ono što stigne. Super, ni nemoj da ideš… Odmori – rekla je Kulićeva.

– Odmah da se dogovorimo, kad ja dođem večeras i legnem, nemoj da me budiš – poručio je Zola, a Miljana mu je pružila ruku.

Foto: Youtube printscreen

 

– Bravo ako je tako, samo mi nešto brzo puštaš ruku – dodao je Čolić.

– Pušim cigaru, zato sam ti i pustila – odmah je odgovorila Kulićeva. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Nakon što je Ermina raskrinkala Sandru Rešić i Mateu, oglasila se tiktokerka:

sledeća vest

Vesti

Stravične slike stižu iz Kostolac i Požarevca: Porodica bila zarobljena u autu! Nevreme lomilo stabla i granje (VIDEO/FOTO) Mali maturanti navalili na geografiju! U Ministarstvu prosvete otkrili šta je razlog

Društvo

Mali maturanti navalili na geografiju! U Ministarstvu prosvete otkrili šta je razlog

Za polaganje ispita iz geografije, ove godine se prijavilo najviše đaka – njih 26.799 (41,28 odsto), za ispit iz biologije 23.547 đaka (36,25 odsto), za istoriju 6.021 (9,27 odsto), za hemiju 4.391 (6,76 odsto), a najmanje fiziku – 6.021 (6,43 odsto).

Nastavlja se kampanja

Društvo

Nastavlja se kampanja „NEMA CENU“ – Mercator-S u borbi protiv melanoma

Tačka se stavlja na kraju rečenice i završene misaone celine, ali u životu nije svaka tačka kraj. Da bi se ojačala svest o značaju prevencije i ranog otkrivanja melanoma, kompanija Mercator-S je u mesecu borbe protiv melanoma pokrenula drugu fazu projekta „NEMA CENU“ u partnerstvu sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije i Nivea Sun pozvala sve građane da se priključe ovoj inicijativi i pridruže zajedničkoj borbi u očuvanju zdravlja.

Ako ste se uputili ka ovim graničnim prelazima, vratite se! Obustavlja se saobraćaj, evo koje su alternative Petković žestoko odgovorio Hovenijeru: Za Srbiju Povelja UN, Rezolucija 1244 i međunarodno pravo su sila!

Originalni tekst