Milena Kačavenda postala je ovonedeljni vođa u Eliti, a odabirom takmičara koje je poslala u izolaciju najavila je paklenu nedelju.

Tokom dana već su počele nesuglasice zbog podele budžeta, a sinoć je haos dostigao vrhunac, kada je Kačavenda odlučila koja dva takmičara će poslati u izolaciju.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

 

Milena je sinoć prvo podigla Anđela i Majčicu, zatim Milicu i Pirata, Lejdi i Munju, Matora i Anita, Janjuša i Aneli.

Na kraju je svima njima rekla da sednu i u zolaciju je poslala Nenada Macanovića Bebicu i Miljanu Kulić.

– Ne mislim da sam pogrešila u odabiru, vreme je da čujemo i nominacije, ovo su osobe koje su me najviše uvredila u kući i sasvim je normalno da ću da ih stavim za potrčke. Još i zbog toga što im odnos nije rasščišćen i mislim da će biti haosa ovde. Tako da što se tiče Miljanine konstatacije da sam guglala napolju, ja sam bila u psihijatrijskoj klinici – rekla je Kačavenda.

Ovo je izazvalo opšti haos, ali i oduševljenje pojedinih takmičara, jer je poznato da su Miljana i Bebica neko vreme bili u vezi, a sada nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. 

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

 

Miljana i Bebica odmah su prokomentarisali odluku Milene Kačavende. 

– Milena je žena koja od momenta kako je došla se ponaša užasno. Njena priča nije normalna, a ni ona sama. Ništa bolje od nje nisam očekivala. Ona ne zna da li je došla, ili je pošla. Neće imati nikakve vajde od ove iziolacije, odmah da se razumemo. Bebica mene ne zanima ni najmanje. Posprdala sam se sa Bebicom jedan da i to je to. Od koga je i dobro je što je ovako – rekla je Miljana.

sledeća vest

Originalni tekst