Mia Borisavljević uživa u skladnom braku sa kolegom Bojanom Grujićem, a jednom prilikom otkrila je šta se događa iza njihovih zatvorenih vrata.

Pevačica Mia Borisavljević danas uživa u skladnom braku sa pevačem Bojanom Grujićem sa kojim je dobila dvoje dece, a zatim se i udala za njega. Gostujući u jednoj emisiji, otkrila je šta se u njihovom braku događa iza zatvorenih vrta i kako izgleda kada se posvađaju.

Foto: ATAimages

 

– On mene stvarno ne provocira. Nas dvoje se razumemo i da ne pričamo, znamo tačno gde je kome granica da se ne bismo ispovređivali, jer da nije tako onda ne bismo više imali šta da kažem jedno drugom… I bez tog nekog razgovora stvari su jasne – rekla je Mia gostujući u jednoj emisiji.

Mia je nedavno istakla da bez normalne doze ljubomore nema prave ljubavi, ali i da je među javnim ličnostima ona mnogo naglašenija.

Foto: printscreen

 

– Nije mi svejedno gde je i šta je, to sigurno ne, ali sa druge strane kada bi naš odnos bio takav da jedno drugom pričinjavamo svakodnevno to zadovoljstvo i da se brinemo na tu temu, odavno mi ne bismo više bili zajedno. Nama život nije dosadan, čak naprotiv, mnogo su nam ozbiljne obaveze da bi mi jedno drugo maltretirali sa takvim stvarima – objasnila je pevačica, a potom dodala:

Daleko od toga da me ne zanima šta radi i da mi je svejedno sa kim je, ali i daleko od toga da mi Bojan daje povoda da ja budem ljubomorna.

sledeća vest

Originalni tekst