Mesec, planeta koja simbolizuje naša emotivna stanja, nalazi se trenutno u Lavu, gde će pozitivno delovati na Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Mesec u Lavu donosi sa sobom energiju punu sjaja, samopouzdanja i strasti. Lav je vatreni znak koji voli da bude u centru pažnje, a Mesec u ovom znaku pojačava tu potrebu za afirmacijom i priznanjem. Osobe sa ovim položajem Meseca često teže da se istaknu i budu primećene, a u društvu mogu biti veoma šarmantne i harizmatične.

Kreativna energija

Osim toga, Mesec u Lavu donosi sa sobom i veliku kreativnu energiju. Osobe sa ovim položajem Meseca često imaju jaku umetničku crtu, vole da se izražavaju kroz umetnost ili neku vrstu kreativnog izražavanja. Takođe, mogu biti vrlo darežljive i velikodušne prema svojim bližnjima.

Foto: Shutterstock

 

Ipak, Mesec u Lavu može doneti i izazove, kao što su potreba za pažnjom i priznanjem koja može prerasti u potrebu za dominacijom nad drugima ili potrebu da se stalno ističu. Takođe, ove osobe mogu biti vrlo ponosne i tvrdoglave, teško prihvatajući kritiku ili priznavanje svojih grešaka.

Vole da budu u centru pažnje

U ljubavnim odnosima, Mesec u Lavu donosi strastvenost i veliku romantičnost. Osobe sa ovim položajem Meseca vole da budu u centru pažnje svog partnera i često pokazuju veliku ljubomoru i posesivnost.

Mesec u Lavu donosi sa sobom sjajnu energiju punu samopouzdanja, strasti i kreativnosti, ali može doneti i izazove u smislu potrebe za pažnjom i priznanjem, kao i tvrdoglavosti i ponosa.

Stiže sezona Bika! 20. april je ključan datum - 3 znaka neka se spreme za velike promene

sledeća vest

Originalni tekst