Mesec, planeta koja simbolizuje naa oseanja, nalazi se u Vagi, gde pozitivno deluje na Vage, Blizance i Vodolije.

Mesec u Vagi je veoma fascinantan aspekt u astrologiji jer kombinuje energiju Meseca, koja simbolizuje emocionalnost, intuitivnost i potrebu za sigurnou, sa energijom Vage, koja simbolizuje balans, harmoniju i estetiku. Ova kombinacija stvara osobu koja je duboko osetljiva na atmosferu i ravnoteu u svom okruenju.

Ljudi sa Mesecom u Vagi esto tee harmoninim odnosima sa drugima. Oni su empatini i esto e staviti potrebe drugih ispred svojih, traei reenja koja su korisna za sve ukljuene strane. Njihova sposobnost saoseanja i razumevanja ini ih sjajnim posrednicima i pomiriteljima u konfliktnim situacijama.

Ovi pojedinci esto imaju izraen oseaj za estetiku i lepotu. Mogu biti kreativni i uivati u umetnosti, muzici ili dizajnu. Njihova udnja za skladom moe se odraziti i na njihov lini stil i okruenje koje ih okruuje.

Foto: Shutterstock

Meutim, Mesec u Vagi moe dovesti do odreenih izazova. Njihova sklonost ka traenju ravnotee moe ih dovesti do odluka koje su vie usmerene na ouvanje mira nego na iskreno izraavanje vlastitih potreba. Ponekad se mogu suoiti sa odlukama koje ih vode u konflikt izmeu razuma i emocija.

Takoe, mogu imati tendenciju da se previe identifikuju sa potrebama drugih, zanemarujui svoje vlastite potrebe. Zbog togaje za njih vano da naue dapostave granice ibalansiraju izmeu brige za druge i brige za sebe.

Mesec u Vagi donosi dar za razumevanje, saoseanje i stvaranje harmonije u svetu oko sebe. Njihova sposobnost da intuitivno osete disbalans i potrebu za skladom ini ih vrednim lanovima drutva, sposobnim da doprinesu lepoti i ravnotei u svetu.

Merkur je uao u Ribe! Ovo su datumi koji menjaju sudbinu do 8. marta

sledea vest

Originalni tekst