Sinoć je Jovana Tomić bila u Šiša baru sa Darkom Tanasijevićem, a tom prilikom je progovorila o Anitinoj netrpeljivosti prema njoj.

Jovana je odlučila da više ne ćuti, njoj je puna kapa Anitinog ružnog ponašanja prema njoj. 

– Matora, kako si? Šta te je toliko ražestilo u petak? – upitao je Darko.

– Fenomenalno, u petak sam pukla toalno, trebao mi je mali okidač. Ja ne znam šta je sa ljudima. Ja se bolje osećam jer nisam u depresiji, kada kažeš da se bolje osećaš oni odma polude. Ja sam imala agoniju za stolom i šta treba da ćutim. Da li je moguće da sve što ja uradim je provokacija, a da je sve što on uradi nije. Ja slušam šta priča i onako drmam nogu, ona odma komentariše. Ja sam mnogo puta prećutala na provokacije, više puta mi je govorila da sam bolesnica. Iz nje to prirodno izlazi i to je normalno, ali što se ona meni zamera netrpeljivost kad je i ona ima. Jel tebi ne bi bila provokacija da ti neko kaže da se pere od tebe, a to toliko nije istina – rekla je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

– On izgleda zna nešto iz tvog života? – upitao je voditelj.

– Ja znam svašta o njoj, zna na šta mislim, ali se pravi fina. Ona kao meni nešto preti, a vrlo dobro zna da ja nikad nisam nikome uradila ništa loše, već su oni mene izdali. Mi nemamo loše porodične odnose i stvarno nemam čega da se plašim – rekla je Matora.

sledeća vest

Originalni tekst