Marija Šerifović održala je u koncert u Švedskoj, nedaleko od Malmea, na kojem joj se kao specijalna gošća pridružila i Teya Dora, naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji.

Marija Šerifović je pred sam izlazak na binu održala konferenciju za medije, gde je odgovarala na razna pitanja novinara. Jedno od njih je bilo i da li pevačica planira još jedno dete.

– U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo – rekla je Marija. 

Foto: ATA Images/instagram printscreen

 

Ona je ovom prilikom istakla i da je njena majka Verica Šerifović bolja kao baka nego kao mama.

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila i kako je dečak dobio ime.

– Želela sam da se zove na slovo „M“ i ja sam želela da se zove „Max“. Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle: „Da daš detetu ime, da se zove kao kuče“. Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo „M“ i neko je rekao: „Mario“ i ja sam samo rekla: „Pišite Mario“. Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je – priznala je pevačica za svoj kanal na Jutjubu.

Matora doživela pomračenje, ne može više da ćuti:

sledeća vest

Originalni tekst