Mira Škorić prvi put prekinula je tišinu i indirektno se obratila dojučerašnjoj najboljoj prijateljici Ceci Ražnatović, a uz salvu uvreda i pevačici Maji Berović.

Ceca Ražnatović sa Majom Berović objavila je prepev pesme „Ne računaj na mene“, koju je snimila zajedno sa Mirom Škorić pre tačno 30 godina.

Foto: ATA Images

 

Nova verzija pesme podigla je ogromnu prašinu i očekivala se reakcija Mire Škorić koja sve do sinoć nije reagovala. Međutim, proteklih dana Maja Berović je novinarima izjavila da bi, za razliku od koleginice, izvođačima nove verzije poslala bombonjeru i šampanjac. Ovo je, očigledno, iziritiralo Miru Škorić koja se i oglasila objavom na profilu na Instagramu:

Foto: printscreen instagram

 

– Dragi moji, posto se ona (ja) Mira Škoric, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana, nedoprc*na glupačo. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih hitova, ti nisi ni mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada zvezda „Granda“ je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma „Ne računaj na mene“ živi i bez vas dve. Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi – napisala je Mira.


Oglasio se Asmin nakon Sitinih tvrdnji da ga dete ne zanima:

sledeća vest

Originalni tekst