Jedan od najboljih brazilskih štopera svih vremena, Tijago Silva, još uvek odbija da ide u penziju iako ima punih 39 godina, te kopačke o klin hoće da okači na najlepši mogući način, bar za njega.

ТИЈАГО СИЛВА ОДЛОЖИО ПЕНЗИЈУ: Дефанзивац се вратио у клуб одакле је све почело

FOTO: Tanjug/AP

Naime, nakon punih 15 godina, Silva je odlučio da ponovo obuče dres svog Fluminensea. 

Prema pisanju uglednog brazilskog „Ge Globa“, defanzivac je dogovorio saradnju sa klubom iz Brazila i potpisaće ugovor čak do juna 2026. godine. Dogovor je navodno postignut na usmenoj bazi.

Iskusni štoper je od 14 do 16 godine nastupao za Flu, a potom je tokom 2006. godine u prvom mandatu kao pozajmljeni fudbaler moskovskog Dinama igrao i u seniorskoj konkurenciji. Pod ugovorom sa ekipom bio je od 2007. do 2009. godine kada ga je otkupio Milan. Za brazilskog velikana odigrao je 143 meča i dao 14 golova, zbog čega je u kasu kluba slio 10 miliona evra.

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi otvorio teren u Nišu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst