Maji Nikolić zasmetalo je što je Nevena Božović na jednom festivalu pevala njenu pesmu, pa joj se javno obratila ne brajući reči.

Svi već godinama dobro znaju da pevačica Maja Nikolić nema dlake na jeziku, a sada je to još jednom dokazala kada se na društvenim mrežama obratila koleginici Neveni Božović.

Foto: K.Ć.

 

– Da li vam je logično da moju pesmu „Napustio si sve“ koja je moja lična karta peva Nevena koja nema nijednu nagradu na festivalu? Uporedite moje i njeno pevanje, dve prve nagrade i ja sam ikona Beogradskog proleća kao dvostruki pobednik sa 23. godine – napisala je Maja besno.

Pevačica se obratila svojim pratiocima, tražeći da uporede njenu izvedbu pesme i izvođenje Nevene Božović. Maja je na svom storiju podelila objave onih koji su pohvalili njeno izvođenje pesme.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

 

Što se Maje tiče dileme nema. Jedina prava verzija i interpretacija je ona koju je ona otpevala na ovom festivalu još daleke 1994. godine.

Nevana se do sada nije oglasila ovim povodom, pa se svi pitaju da li će pevačica reagovati na provokacije koje joj je uputila starija koleginica.

Nakon saznanja da se razvode Toni i Dragana, Maja Nikolić uputila snažnu poruku drugarici!

sledeća vest

Originalni tekst