Venera, planeta ljubavi, boravi u Ovnu do 29. aprila, tako da donosi puno flerta, iznenadnih romansi i strasti.

OVAN

Zračićete neodoljivim šarmom. Vaša i inače upadljiva privlačnost će od ove nedelje biti još izraženija. Niko neće moći da vam odoli, zbog čega ćete imati i više ponuda za ljubav nego što vam treba ili želite da imate.

BIK

Upoznaćete dve mlađe osobe koje će vam se obe podjednako dopasti. Moguće je i da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se dopada odranije ako takva osoba postoji. Vaši apetiti će porasti, ali možda nećete imati prilike da ih zadovoljite.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Inače ste vrlo elokventni i slatkorečivi, što ni najmanje ne odmaže kada je ljubav u pitanju. Moguće poznanstvo sa privlačnom mlađom osobom ili više interesantnih osoba.

RAK

Sjajno ćete se slagati sa partnerom. Novi nivo usklađenosti će vas oduševiti, jer su vama harmonija i mir u kući najvažniji. Ako ste u prethodnom periodu imali bilo kakvih problema u odnosu, sad je vreme da sve izgladite bez previše muke. 

LAV

Aktivan kućni život i uživanje u krugu porodice. Ako već ne živite sa partnerom, onda ćete dobiti neodoljivu želju da to promenite i isprobate zajednički život. To će vam delovati kao sjajna ideja bez obzira na to da li okolnosti dozvoljavaju takav razvoj događaja.

DEVICA

Imaćete prilika u sferi ljubavi, neko će vas privući ili ćete sresti staru ljubav koja će vas nanovo zainteresovati. Problem je što će sve to delovati nestabilno i trenutno, neće obećavati trajnost ili ozbiljnost.

Foto: Shutterstock

 

VAGA 

Vaš ljubavni život će dobiti na kvalitetu. Ako ste već u vezi, ljubav će cvetati, a ako ste sami, pružiće vam se mogućnost da uđete u vezu. Bićete okruženi privlačnim osobama i onima koji su raspoloženi za romansu.

ŠKORPIJA

Bićete vrlo strastveni i energični, ali i nametati svoju volju i želju da dominirate. Sve to će vas učiniti još privlačnijim/om, ali i onemogućiti harmoniju na duži rok. Ova unutrašnja neravnoteža srećom neće dugo trajati.

STRELAC

Partner će biti vrlo sentimentalan i okrenut porodici ili uživanju u intimnoj atmosferi doma, dok ćete vi imati potrebu da putujete i doživite nešto novo, upoznate nekog novog. To bi moglo da stvori tenziju u odnosu.

JARAC

Lako ćete uspostaviti mentalnu bliskost sa drugima. Neka osoba iz vašeg okruženja će vas zaintrigirati, zbog sličnih pogleda na život i stvari. Strast neće biti najvažnija, već razumevanje i mentalna kompatibilnost.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Otvoriće se nove mogućnost u vašem ljubavnom životu i generalna atmosfera će biti pozitivna. Optimizam koji će vladati će vas navesti na to da napravite značajne korake ka transformaciji vaše veze u oblik koji vam trenutno najviše odgovara.

Bićete previše zauzeti da biste se bavili ljubavnim životom. Moj savet je da ipak nađete vremena i energije za ljubav, jer inače možete imati problema zbog toga što zapostavljate partnera ili zato što niste baš najbolje društvo ovih dana.

Pred nama je moćan astro period! Sunce ulazi u Bika - 3 horoskopska znaka menjaju život iz korena

sledeća vest

Originalni tekst