Venera, planeta ljubavi, promenila je znak i ušla u Vodoliju, tako da donosi velike emotivne promene za sve horoskopske znakove. Njen uticaj najviše će osetiti Vodolije, Vage i Blizanci.

OVAN

U narednom periodu će vam biti neobično bitna sigurnost u ljubavnom životu, trajnost odnosa i to da za sebe čvršće vežete osobu koju ste izabrali. Ako ste sami, razmišljaćete o nekome iz prošlosti, s kim nema velike šanse da obnovite odnos.

BIK

Bićete skoncentrisani na kuću i kućni život, što može da bude dobro za one koji su već u braku ili žive u zajednici, ali će biti ograničavajuće za one koji su u potrazi za ljubavlju. Imaćete mnogo manje prilika za flert, romansu ili ljubav.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Ušli ste u jedan miran period bez mnogo događaja, što će vam prijati nakon turbulentnih par nedelja. Verovatno nećete naći ljubav naredne nedelje, ali ćete uživati u životu i možda imati neke prilike za flert i zabavu.

RAK

Vaši apetiti kada je ljubav u pitanju samo će porasti u narednom periodu, zbog čega ćete privući pažnju mnogih, ali ne i osobe čiju pažnju želite da privučete. Moraćete da se suočite sa realnošću situacije, što vas neće usrećiti.

LAV

Bićete više usmereni na druženje i prijatelje nego na romantične odnose. Ako budete uopšte razmišljali o nekome, to će onda biti osoba koja ili odavno nije više u vašem životu ili neko ko je fizički suviše daleko da biste mogli da ostvarite vezu sa tom osobom.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Moguće je da ćete razviti romantična osećanja za nekoga s kim ste bliski, ali ne na romantičan način. To može biti neko iz kruga poznanika ili neko koga poznajete preko člana porodice. U svakom slučaju ćete imati zanimljiv društveni život.

VAGA

Uglavnom ćete biti skoncentrisani na posao i karijeru, ali ćete naći vremena i da se pozabavite svojim imidžom i izgledom. Vi ste uvek šarmantni i atraktivni, ali sad ćete to biti čak više nego inače i svakako ćete privući interes drugih.

ŠKORPIJA

Mogući su problemi u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, a možda će ista osoba otputovati ili na neki drugi način biti nedostižna ili nepristupačna. Sve to će vas prilično frustrirati, ali imajte na umu da su ovi problemi prolazne prirode.

STRELAC

Vaš ljubavni život će biti mnogo harmoničniji ako ste već u vezi, nećete morati da se više suočavate sa svim teškoćama koje su vas mučile prethodnih nedelja. Ako ste sami, nećete imati mnogo prilika za flert i romansu.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Nevoljno ćete prihvatiti interes koji ćete probuditi kod svih koje sretnete. Imaćete sjajnih prilika i nova poznanstva, a šta će od svega toga biti, zavisiće od vas i vašeg ponašanja. Vaša rezervisanost mogla bi da blokira ljubavni život.

VODOLIJA

Moguće je da će vas privući neko koga ćete upoznati preko posla, svog ili posla te osobe. U svakom slučaju vam neće biti lako da odnos odvedete u pravcu u kome želite, baš zbog toga što je kontakt profesionalan.

RIBE

Bićete raspoloženi za zabavu i pojaviće se više uzbudljivih prilika za odlazak na neko mesto zabave ili kulture. To je sjajno, jer u narednom periodu baš na takvom mestu možete sresti osobu koja će vam se dopasti.


Mesec ulazi u Blizance! 3 znaka neka se spreme za srećne vesti

sledeća vest

Originalni tekst