Pevač uživa u vezi sa koleginicom, priprema nove pesme i ne mari mnogo što ga povezuju sa Anitom Stanojlović.

Joca Stefanović se sinoć pojavio na promociji novog albuma Tanje Savić i tom prilikom istakao da je ona uvek bila ozbiljan pevač i da se sa godinama nije promenila, već samo postala ozbiljnija. Na pitanje novinarke Informera zašto nikada sa njom nije snimio duet Joca je rekao da nije bilo prilike.

Foto: informer.rs

 

–  Nije bila neka pesma dobra za nas da bi razmišljali u tom pravcu. Ako se tako nešto pojavi, zašto da ne. Tanja je sjajan vokal ja volim da snimam sa sjajnim vokalima, ali i dobrim ljudima – rekao je Stefanović za Informer.

Činjenicu da od kolega koji su se takmičili u „Zvezdama Granda“ na Tanjinoj promociji nije bio niko osim njega i Baneta Mojićevića, Joca nije želeo da komentariše.

– Svako ima svoj obraz i obaveze, ne bih o tome. Meni je Tanja draga i ja sam došao da je ispoštujem – zaključio je Joca.

On je otkrio da je trenutno u pregovorima za snimanje nekoliko kavera.

–  Jednu pesmu snimam samostalnom, a radim i dva dueta, ali ne želim još da otkrivam sa kim, saznaće te uskoro – rekao je Stefanović.

Foto: informer.rs

 

Osim pevanja Joca se već dokazao i u autorskim vodama, radio je muziku, aranžmane ali i tekstove mnogim svojim kolegama. Na novom albumu kolege Uroša Živkovića našla se i pesma „Sve je moguće“ za koju jen Joca radio i tekst i muziku“. Za vreme korone je čak radio i kao tonac u „Grandu“ i to mu je kako kaže bilo dragoceno iskustvo.

Foto: ATAIMAGES

 

Na pitanje zašto ga povezuju sa rijaliti igračima, odnosno učesnicom „Elite“ Anitom Stanojlović pevač je odgovorio:

– Stvarno ne znam odakle ja u toj priči. Ja tu devojku nit poznajem, niti bi bio sa takvom devojkom, nije moj tip. Ali dobro za lepe ljude se i lepe takve priče – bio je jasan Joca.

Priznao je da je na promociju došao sa devojkom, ali nije hteo mnogo da govori o njihovoj vezi.

– Lepo nam je zasada ne bih ništga o našoj vezi govorio. Mi se znamo dugo godina ali smo obnovili kontakt kad smo počeli da nastupamo zajedno, ona je iz naše branše. Ljubomorna je kad mi prilaze devojke u nekoj normalnoj meri – kaže Joca, kome je želja da pored karijere jednog dana ima i porodicu.

Bane Bojanić se vraća na estradu: Pevač priznao da dinara nije video od pregleda svojih starih pesama, pomenuo i Sašu Popovića! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst