Fahreta Jahi, poznatija kao Lepa Brena, spakovala je kofere i otila u Monako, odakle sada izbacuje fotografije na svom Instagram profilu.

Brena se pohvalila pogledom iz svog apartmana u Monte Karlu, a prizor je pravi raj za oi.

Pevaica jepokazalakakav luksuz je okruuje. Naime, stan Lepe Brene se nalazi odmah prekoputa etalita i plae u pomenutom gradu.

Nema sumnje da e se popularna pevaica narodne muzike odmoriti i napuniti baterije za nove radne pobede.

Kominica joj je Madona

Lepa Brena godinama poseduje ovu nekretninu u Monte Karlu, a kominica joj je svetski poznata zvezda i „kraljica popa“, Madona.

– Brena i Boba ivojinovi godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepi i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i oseaju se kao pravi domaini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a meu poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im ak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija – otkrio je ranije izvor za „Telegraf“.

– Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju enicu koja mi je liila na nju. Bila je sa obezbeenjem, naoare je imala, krenula ena na doging. Ja kaem „vidi ovu ensku, ista je Madona“ i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispriala je Brena svojevremeno.

Ima tek etiri meseca, a ve nosi Gui: erka Nadice Ademov u papreno skupoj obui, a jo nije ni prohodala (FOTO)

sledea vest

Originalni tekst