Milena nije mogla da se zaustavi, pa je sasula Aneli u lice sve ono što misli o njoj.

Ukućani su danas imali zadatak da nominuju drske osobe u „Eliti“. Milena Kačavenda je za vreme svog izlaganja ušla u žestok sukob sa Aneli Ahmić

Naime, ona je iznela niz uvreda na Ahmićkin račun, a tom prilikom je potkačila i svog cimera, Marka Janjuševića Janjuša. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Pod broj jedan je drska, lažna pikinezerka Aneli, ja se nadam da će medicina omogućiti da se ugradi novi mozak da nema samo jednu vijugu. Ona priča kako sam ja mafijašica, a njena kriminalna prošlost stoji na internetu. Zatim je drska jer se plaši da će je Janjuš prevariti, a kad je radila neke stvari napolju za koja m*da nemaju ni muškarci, ona govori da je vređam da je ku*va, a ona je meni rekla da bi se je**la sa Janjušem. Drska je kada spominje svoje dete, a baš je briga za njega, ona je lagala da je imala tri godine divnog braka i onda saznajemo kakve želje je imao njen partner – pričala je Milena i dodala:

Foto: Youtube printscreen

 

– Zatim je drska kada govori da sam ušla nakon smrti majke i da sam počela da iznosim neke stvari, a ja nisam imala vremena ni za šta zbog svoje tragedije. Drska je kada kaže da se četiri puta verila – rekla je rijaliti učesnica.

– Joj Milena baš si me mnogo povredila, ti izmišljaš ženo sve što pričaš, ja nisam rekla da si ti ovde ušla sa informacijama nego kao što si ti rekla da ćeš biti žustrija – zapenila je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

Suze radosnice nakon koncerta! Ceca ispunila najveću želju svom fanu, pritrčao joj u zagrljaj i jedva je pustio (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst