Fudbaleri Spartaka iz Subotice u subotu od 18 časova i 30 minuta gostuju Partizanu u Humskoj u meču 27. kola Superlige Srbije, a trener Subotičana Nenad Lalatović izneo je svoja očekivanja.

ЛАЛАТОВИЋ САМОУВЕРЕН: Верујем у изненађење

FOTO: FK Crvena zvezda

Lalatović je rekao da veruje u pozitivan rezultat na gostovanju u Beogradu.

 – Igramo na njihovom terenu i oni su u tom susretu apsolutni favoriti. Ja verujem u svoj tim i verujem da možemo da napravimo iznenađenje. Očekujem dosta navijača i jedva čekam da počne utakmica i da se u našu Suboticu vratimo neporaženi. Biće jako teško, igrači moraju da uđu u utakmicu hrabro i angažovano, da ispune ono što ja očekujem i tražim od njih, a to je da izdržimo pritisak od prvih 20 minuta. Partizan ima fenomenalnu, sjajnu ekipu, sa odličnim igračima na svim pozicijama – rekao je Lalatović.

Pohvalio je i Igora Duljaja i njegov trenerski rad.

 – Igramo protiv Partizana koji vidimo i sami kako igra u poslednje vreme otkako ih vodi moj kolega Igor Duljaj. Sa njim se odlično poznajem, igrali smo zajedno u Šahtjoru i bili komšije. Jako mi je drago zbog njega što beleži dobre rezultate. Do pre dva kola je bio prvi na tabeli, što dovoljno govori i o snazi njegove ekipe. Pogledao sam poslednje dve utakmice Partizana i stvarno mi nije jasno kako je izgubio od Napretka. Partizan ima sjajne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu – zaključio je on.

Partizan je trenutno drugi na tabeli sa 61 bodom, dok je Spartak deseti sa 31 bodom.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE „DESETKE“: Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst