Nekadanji pobednik „Zvezda Granda“ na promociji novog albuma progovorio je o karijeri, ljubavi, ali i porodici.

Mirza Selimovi veeras proslavlja izlazak etvrtog albuma, a tom prilikom peva je okupiomnogobrojne kolege. Pobednik „Zvezda Granda“ ne krije da je na ovom projektu dugo i temeljno radio, te je odluio da to i valjano obelei.

Na samom poetku razgovora sa okupljenim medijskim ekipama, meu kojima je bio i Informer, Selimovi je otkrio da uskoro planira koncert u srpskoj prestonici, ali iko od kolega mu pomae pri odabiru pesama.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Veeras proslavljam deset godina karijere, a jubilej emo obeleiti koncertom u Beogradu. Kada odluujem ta u snimitiputam pesme mojim kolegama, Denanu, Milici Todorovi… Drago mi je to me svi podravaju. Dobar sam sa svima. Teko je ne biti sa mnom u dobrim odnosima, ako neko to uspe – taj je lud. Nikoga nisam gledao sa prezirom, niti bio ljubomoran. U dobrim sam odnosima sa svima, iako je bilo nesuglasica sa kolegama i saradnicima.

Kako je iz takmienja izaao kao prvi, Mirza kae da je bio svestan da je tek tada krenula borba, a da je „normalan“ ostao zahvaljujui roditeljima.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanovi Cile

Ja sam pobedio u „Zvezdama Granda“, ali sam znao da prava borba dolazi kasnije. Imao sam sreu da sretnem prave ljude i okruim se dobrom energijom. Prave pesme su se deavale u najboljim momentima. Svi moji hitovi su se dogodili sluajno. Nikada nisam nita forsirao. Treba ostati svoj, a to je najtee. Ja imam dobro vaspitanje, pa mi i nije bio veliki problem.

Na konstataciju medija da je mlad, a ve situiran, te na pitanje ta e sada, nakon to je kupio stan, snimio album, otpevao velike hitove, folker istie:

Kupiu brod (smeh).Mene materijalne stvari ne zanimaju, ali sam se naalio sa prijateljima da u kupiti brod. Zaljubljen sam, sve je kako treba, ta drugo da kaem. Okruen sam dobrim ljudima i kolegama. Ne znam ta vie da poelim. to se tie svadbe, ukoliko je teko organizovati venanje kao to je bio rad na ovoj promociji – nikada se neu eniti.

Na mreama se pojavila informacija da je izvesna devojka iz Bosne i Hercegovine prebrodila teku bolest zahvaljujui glasu talentovanog izvoaa, a on se sada i na to osvrnup-

uo sam za to. Dobijao sam dosta poruka, mnogi su bili bolesni, mnogima sam i pomagao, ali nikada o tome nisam priao. Drago mi je, jer je to sutina ovog posla. Muzika budi najlepe u ljudima. Lepo je uti takve vesti.

Intervju Mirze Selimovia pogledajte u videu ispod.

sledea vest

Originalni tekst