Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Igokeu u prvom četvrtfinalnom susretu plej-ofa ABA lige, meč počiže od 18.30 časova.

КРЕЋУ У ОДБРАНУ РЕГИОНАЛНЕ ТИТУЛЕ: Кошаркаши Игокее излазе на црту црно-белима

FOTO: M. Vukadinović

Realan kraj crno-belih na 11. mestu Evrolige i izostanak iz plej-ina postavljaju još veći pritisak u odbrane titule. Zauzimanjem drugog mesta na tabeli, Partizan se ukrstio sa Igokeom. 

Rival iz Laktaša je do plej-of pozicije došao pre svega zahvaljujući odličnim rezultatima na startu sezone. Nažalost, kao što je pre par godina bio slučaj sa Primorskim, Igokea je brojne nosioce prodala već u sredini sezone, uvidevši da imaju dobru bazu na tabeli za siguran finiš.

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

Ekipa je bazirana na mladim igračima uz poneko poznato ime. Najbolji je biši kapiten Partizana Dragan Milosavljević. Srpski reprezentativac i bivši član FMP-a i Cedevita Olimpije Marko Jeremić je među iskusnijima. Nekad veliki talenat na evropskom nivou Mario Nakić je u sastavu Vladimira Jovanovića, kao i večni Marko Jošilo i jedini Amerikanac Džeki Karmajkl. Šestorica igrača u sastavu su ispod 2001. godišta. 

Sezonu su završili sa po 13 pobeda i 13 poraza.

Podsećanja radi, košarkaši Igokea bili su motisivana i u najjačem sastavu na početku sezone. Tada su uspeli da savladaju ekipu Partizana na njihovom terenu u Beogradu  rezultatom 91:89.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst