Saudijski fudbalski klub Al Hilal, čiji su članovi Sergej Milinković Savić i, trenutno povređeni, Aleksandar Mitrović, vlasnik je svetskog rekorda po broju uzastopni pobeda kada se radi o timovima koji se nadmeću u elitnom rangu takmičenja u svojim država, ali nakon što mu je prošle sedmice nestvaran niz uspeha okončan – nedelju dana kasnije se na to nadovezalo ispadanje iz azijske Lige šampiona.

КРАЈ БАЈКЕ СРПСКОГ АЛ ХИЛАЛА: Непобедиви Саудијци испали из азијске Лиге шампиона

Twitter / AlhilalBayt

Podsetimo, Al Hilal je u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona izgubio od Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 4:2 (3:0).

Posle takvog prekida uspeha od čak 37 uzastopnih pobeda (istina – tri su bile u prijateljskim mečevima), nadali su se u „srpskom klubu“ iz Saudijske Arabije da će u revanšu nadoknaditi propušteno.

Ali…

Iako je Al Hilal već u 4. minutu poveo, golom Neveša iz penala (VIDEO), snove domaćina o preokretu srušio je Erik golom samo osam minuta kasnije (VIDEO).

Saudijci su davali sve od sebe da preokrenu, no osim lepog pogotka Salema Al Davsarija u 51. minutu (VIDEO) nisu u svojoj nameri u potpunosti uspeli.

Sergej Milinković Savić je odigrao ceo revanš meč a, za razliku od prvog, ovoga puta nije direktno bio „odgovoran“ za neki od golova svojih saigrača.

Drugi finalista biće poznat kada revanš odigraju Ulsan i Jokohama. Domaćin će biti japanski tim, koji je u Koreji poražen od Ulsana sa 1:0.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst