Nemački stručnjak izneo je svoje mišljenje o plavom kartonu o kome bruji fudbalski svet prethodnih dana.

КЛОП О НОВОМ ПРАВИЛУ: Овако се ствари чине компликованијим

FOTO: AP/Tanjug

Jirgen Klop smatra da će ova novina (ako se posle testiranja usvoji, na deset minuta će teren napuštati oni koji budu opomenuti na „plavi način“) – samo otežati posao sudijama.

– Stvarna situacija pokazuje da bi trebalo da bude što jednostavnije za sudije. To je težak posao, često prilično emotivan kada govorimo o tome, jer je to najčešće posle utakmice. Mislim da bi uvođenje novog kartona samo dalo više prilika za neuspeh, jer će diskusija biti: ‘Bio je plavi karton, trebalo je da bude žuti, sada ima 10 minuta slobodno. U drugim slučajevima to bi bio crveni karton, ili bi bio samo žuti’. Šta god – smatra Klop.

Trener Liuverpula je mišljenja da je potrebno više vremena za primenu nekog novog pravila.

– Ovakve stvari samo čine komplikovanijim. Oni to žele da testiraju, ja nemam problema sa testiranjem, ali da li je to prvi korak ka pristanku ili već sigurnom da će se to desiti, ali ne znam za to. – zaključuje Klop

BONUS VIDEO: „KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ“: Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću…

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst