Zorica Brunclik nikada nije krila da je odrasla u siromaštvu a danas sa porodicom uživa u velelepnom kompleksu na periferiji Beograda.

Zorica i Kemiš su dugi niz godina u skladnom braku, a nakon kratkog stanovanja u centru preselili su se na obod grada, gde su sagradili pravu oazu u kojoj žive već 40 godina.

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

 

Pored nekoliko objekata za stanovanje, u dvorištu imaju i veliki bazen sa njihovim inicijalima, letnjikovac ali i igraonicu sa moblijarom za decu.

Njihove komšije ispričale su pred kamerama emisije „PaparazzoLov“ da sa njihovom porodicom nikada nisu imali problema, da su skladna familija i da je kod njih uvek veselo i dečija graja.

Slike iz vazduha imanja pevačice i njenog supruga podsećaju pre na mini grad, nego na dvorište. Međutim, dok je odrastala Zorica je dosta drugačije živela, a da joj detinjstvo nije bilo lako i da je odrasla u siromaštvu nikad nije krila i o tome je često govorila za medije.

– Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom, ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo –ispričala je Zorica jednom prilikom za medije.

Zorica Brunclik ostavila bez teksta Gocu Tržan! Evo kakvo iznenađenje je priredila koleginici! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst