Mlada pevačica progovorila je o sukobu sa Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović.

Anđela Ignjatović Breskvica ove godine zablistala je na festivalu „Pesma za Evroviziju“, međutim, pobedu je odnela Teya Dora numerom „Lila ramonda“.

Pevačica se večeras pojavila na promociji albuma Slobe Radanovića, sa kojim je nedavno snimila i duet, a tom prilikom obratila se okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Najpre, prokomentarisala je da li se čula sa Marijom Šerifović koja joj u žiriju takmičenja nije bila naklonjena.

– Nisam se čula sa Marijom Šerifović. Nisam imala priliku ni da je sretnem, ali volela bih da je upoznam. Ona je jedna od umetnica koje dugo pratim. Nadam se da me neće kulirati kada se sretnemo – priča Breskvica, pa otkriva da li misli da Marija oseća neki animozitet prema njoj. 

– Pesma „Gnezdo orlovo“ ne može svima da se dopadne. Sajsi MC takođe ne poznajem, a nemam ni priliku da je vidim da bih je upoznala – naposletku, Ignjatovićeva je istakla da ju je Jelena Karleuša blokirala na društvenim mrežama.

Foto: ATAIMAGES

 

– Mene je Jelena Karleuša blokirala na Instagramu. Jelena, ali ni Marija nemaju razlog da budu ljubomorne na mene. Velike su zvezde i na njih mogu samo da se ugledam – rekla je Breskvica za Informer.

Originalni tekst