PREGOVARALO se dugo, pitali su se majka Srpkinja i otac sa Kariba i odluka je pala.

:    !

Foto: EPA

Luis Zeevi Don je izabrao da fudbal igra i za mlae kadete Srbije. Ovaj 16-godinji napada londonskog Arsenala od sada je i zvanino na spisku selektora Bojana Nezirija za prijateljski me 7. marta u 13 asova protiv Crne Gore u Podgorici.

Ta utakmica bie jedna od poslednjih provera pred start prvog kruga kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.

– Otac mi je sa Britanac Kariba, a majka je Srpskinja iz Sarajave. Najmanje dva puta godinje poseujem Srbiju i Beograd, a omiljeni fudbaler mi je Duan Vlahovi – izjavio je nedavno Zeevi u intervjuu za engleske medije.

Generacija igraa roenih 2008. godine ima priliku da se to bolje uigra pred start kvalifikacija, a izbor Luisa Zeevia Dona da zaigra za reprezentaciju Srbije smatra se jo jednom u nizu siplomatsko-sportskih pobeda ljudi u Fudbalskom savezu Srbije koji konstantno prate formu i igre naih igraa u inostranstvu.

Na spisku Bojana Nezirija pred kontrolni me u Podgorici protiv Crne Gore nalaze se :

golmani: Bogdanovi (Vojvodina), Zori (TSC),

odbrana: Nikoli (Crvena zvezda), Marinkovi (Partizan), Joki (Partizan), Ivanovi (Crvena zvezda), Petrovi (Partizan), opi (Crvena zvezda), Peji (Real, Ni), urovi (Spartak),

vezisti: Kostov (Crvena zvezda), tuli (Grafiar), Jovanovi (Vojvodina), Matijaevi (ukariki), urkovi (Mladost, Luani), Krajcar (Vojvodina) i

napadai: Damjanovi (Crvena zvezda), okanovi (Vojvodina), Maravi (ukariki), Zari (Grafiar),Petrovi (Grafiar), Luis Zeevi Don (Arsenal).

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meu Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst