Tony Cetinski objavio je na svom Instagramu emotivnu čestitku koju mu je poslala Josipa Lisac uoči njegovog 55. rođendana i koncerta u zagrebačkoj Areni koji će se održati 31. maja.

“Dragi Toni, divno je što mogu s hiljadama vjernih poštovalaca podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od hiljadu kojoj si najbolji! 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i ko si”, poručila mu je.

“To se permanentno gradi uz strast, ogroman trud, sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi, baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti srca i srca. To se treba slaviti! Moje iskrene čestitke i da, srećan ti rođendan, dragi Toni!”, poručila mu je.

“Hvala, draga. Srećan sam što živim u vremenu sa tobom udišući isti zrak. Volim te”, poručio joj je pjevač, dodajući kako nije mogao čekati rođendan da objavi njenu poruku.

“Predivna Josipa, sve što je izgovorila živa je istina i potvrda koliko je Tony veličanstven u svom glasu, muzici i životnim stavovima”, “Za zaplakati zbog oboje, šta nakon vas u ovom ništavilu i sivilu. Svaka njena riječ je odmjerena, duboka, kao da istovremeno govori i o sebi. Predivna je ova ljubav između kolega, iskrena i čista. Neka nam dragi Bog sačuva”, pisali su mnogi u komentarima.

(Express / CDM)

Originalni tekst