Starleta se oglasila nakon što se našla na udaru komentara da se podvrgla operacijama kako bi ličila na Maju Marinković.

Dragana Mitar šokirala je javnost poslednjim pojavljivanjem u jednoj televizijskoj emisiji. Starleta, nakon silnih estetskih intervencija, izgleda umnogome drugačije, a većina je komentarisala da neodoljivo podseća na Maju Marinković.

Nakon niza pogrdnih komentara, sada se oglasila i bivša zadrugarka, a tom prilikom istakla je da je upravo ona uputila Marinkovićevu kod svojih hirurga.

Foto: printscreen instagram

 

– Što se tiče mojih operacija, svakog doktora/doktorku sam lično izabrala i za dalje preporučila drugima. U periodu operacije nosa, prve operacije, koja je trebalo da bude i poslednja, svoj termin sam dala Maji jer je učazila u „Zadrugu“ i žurilo joj se. Tada smo se nas dve družile intenzivno, a meni nije bilo hitno, ali pošto posle tog termina „narednih godinu dana nije bilo slobodno, ja sam, nažalost, otišla kod nekog drugog doktora, koji mi je napravio problem i koji sam rešavala godinama, a koji još uvek hoću da rešim, jer proces traje duže. Tako da, Maju sam spojila sa doktorima i bivšim frizerom – da jednom završimo ovu temu zauvek. A, Maji želim da ove godine pobedi u „Eliti“ – eto, toliko od mene – istakla je Dragana Mitar putem Instagrama.

sledeća vest

Originalni tekst