Marina Živković svojevremeno je planirala da snimi pesmu koju je, na kraju, otpevala Vesna Zmijanac, a koja je postala veliki hit.

Pevačica Marina Živković dugo se nalazi u medijskoj ilegali, ali svojevremeno je u emisiji „20 vek“, kod Gorana Jovanovića govorila o svom životu, muzici, ali je otkrila i da je jedan hit ustupila, ni manje ni više, nego koleginici Vesni Zmijanac.

Foto: Printscreen/YouTube/XX Vek

 

Zoran Bašanović je toliko bio uporan i snimili smo album. To je taj prvi CD koji je bio izdat sa PGP. Urađena je i pesma „Malo po malo“ kod Perice Zdravkovića i trebala sam da uđem u studio da je snimim, a onda se pojavila gospođa Vesna Zmijanac i rekla: „Ovo je za mene pesma“ – otkrila je Marina.

Ko je prelomio da pesma ode njoj? – pitao je Jovanović.

Foto: ATAIMAGES

 

Pa, prelomilo je 5.000 evra. Bilo je tu i još nekih stvari, ali ne bih sada o tome. Bila sam početnik, ona je bila bliska sa nekim ljudima, pa sam morala da prepustim pesmu. Toliko su joj se dopali ti moji povratni trileri da je i ona htela tako. Izvini Vesna, ali znaš da je to istina – nasmejala se pevačica i dodala:

– Taj hit je otpevala Vesna i sa njim se vratila iz mrtvih – rekla je Marina.

Nikolija Jovanović obukla decenijama staru haljinu Vesne Zmijanac: Pevačica oduševila stajlingom, ovo niko nije očekivao (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst