Poznata glumica bila je udata za fudbalera i sada je javno progovorila o blagodetima ove zajednice i problemima koji su nastali kasnije

Lidija Vukićević bila je u braku s Mitrom Mrkelom u kojem su dobili sinove Davida i Andreja, a nakon razvoda glumica se posvetila deci. Ona je sada priznala da joj je u braku bilo lakše jer je bila udata za fudbalera, ali da novac nije garancija za sreću:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Znate da glumci, pogotovo kao ja samostalni umetnik, ne živi se baš lagodno, a kada ste u braku sa nekim fudbalerom, sve je lakše. Mene novac ne može da načini srećnom, može da me načini spokojnom, onoliko koliko treba, za sreću novac nije bitan. Ja svoj život vodim na svoj način. Bilo je lepo, dobili smo dva sina, ali kada nije lepo, bolje da se završi, ja hoću da mi se desi nova ljubav – rekla je Lidija, pa progovorila o odrastanju svojih naslednika i o tome koliko joj je bilo teško kao samohranoj majci.

– Ne volim izraz samohrana majka, to mi uvek vuče na nešto jadno, nikada nisam volela da budem. Ja sam veliki i dostojanstveni borac, ja mojim sinovima nikada nisam rekla da li mi je bilo teško, to je moj problem, nije njihov. Sve sam to stojički podnela, ne kažem da je bilo lako, ali mi je taj period bio jako lep. Život je pun uspona i padova, i život je od toga satkan i nije moguće da stalno idete uzlaznom linijom, ili silaznom, tako da ako prihvatite život tako i sve je to sastavni deo života – dodala je Lidija pa se dotakla smrti svojih roditelja.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

„Gubitkom roditelja sam izgubila prave prijatelje“

– Najveći moj gubitak je gubitak oba moja roditelja, i tate i mame i sa tim sam se veoma teško izborila, i dan danas ne mogu da prihvatim da njih fizički nema. Verovatno zato što sam imala jako dobar odnos sa roditeljima, zato što sam odrastala u jednoj kući punoj ljubavi. Moji roditelji su se mnogo voleli, imali su jedan sjajan brak, odrastala sam u domu prepunom ljubavi, a gubitkom roditelja sam izgubila prave prijatelje kojima mogu sve da kažem, koji će objektivno da me posavetuju, koji će da mi kažu šta je dobro, šta nije. Posle njih ne žeim da pogrešim, ne želim da uradim nešto što bi njih razočaralo, a zahvalna sam im na vaspitanju i na svemu onome što su me naučili, a zbog njih sam postala jaka ličnost. Govorili szu mi da uvek treba da se ide napred, prava ljubav ide iz poštovanja, a moj otac je verovao u mene i uvek mi je bio oslonac – zaključila je Lidija sa suzama u očima.

Lidija Vukićević objavila fotku starijeg sina! Izgleda brutalno, a evo čime se bavi (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst