Naime, Dragana Mitar trenutno uživa na odmoru u Crnoj Gori, a na Instagram profilu objavila je fotografiju sa vjerenikom čije lice i dalje krije.

Izabraniku je preko lica stavila emotikon sa srcima, u prvi plan su došli njeni silikoni kao i njegovi mišići kao i tetovaža svetitelja na grudima, prenosi Blic.

Podsjetimo, Dragana je nedavno progovorila o odnosu sa bivšim suprugom.

– Ja sam se udala za čovjeka koji je bio stariji od mene. U njegovom društvu bilo je dosta prijatelja koji su šetali tako šetali “nove modele”. Iz tog društva sam spoznala kako se o tome priča. Kako muškarci stare, njima trebaju mlađe djevojke, pa tako i žene kako stare, trebaju joj mlađi muškarci – rekla je Dragana Mitar u “Magazinu In”, pa dodala:

Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Poslije se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno riješili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lijepo završila.

(Express / Srpskainfo)

Originalni tekst