Grujićka je priznala da veruje svom suprugu, te da nikada nije proveravala njegov telefon, iako ima sve šifre.

Pevačica Katarina Grujić večeras se pojavila na jednom prestoničkom događaju. Sve oči su bile uprte u njeno izvajano telo, a kako je otkrila, za vitku figuru je najviše zaslužnja njena ćerkica Katja, koja je nestašno dete. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Treninzi, zdrava ishrana i dete od dve i po godine koje je hiperaktivno, to je tajna mog vitkog izgleda. Ona mi ne dozvoljava da ima višak kilograma. Katja već sada ima oko 17 kilograma, ustaje rano, leže kasno, mnogo je hiperaktivna i uz nju sam aktivna sve vreme – rekla je Kaća, koja je ispričala da je dobra organizacija dana ključ uspeh. 

– Navikla sam da ustejem u sedam ujutru i do sedam uveče ja ne stajem. Nema spavanja, nema odmora, nema ničega. Što više imaš obaveza, to više imaš energije, a kada si onako „mrtav“ i prilegneš, posle pet sati ne možeš da dođeš sebi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pevačica se osvrnula i na svog supruga Marka Gobeljića, koji zbog fudbala trenutno boravi u drugoj državi. Kako je Kaća ispričala, ona ima poverenja u muža, pa nema potrebu da mu proverava telefon. 

– Nismo nas dvoje nikada imali neke ozbilje svađe, to su sve neke čarkice jer sam ja malo više eksplozivnija osoba, a on ipak skuplja sve u sebi, pa eksplodira kad se ja već ohladim. Nismo imali ozbiljnih svađa, stvarno. Imam sve njegove šifre, kao i on moje, ali ne proveravam telefon. Meni muškarci nisu prilazili ni kada sam bila slobodna, a tek sada mi ne prilaze kada znaju da sam udata. Ne gledam druge muškarce i ne dajem im povoda da mi prilaze, zato mi ni ne prilaze i nemam neprijatne scene – izjavila je ona, a ceo intervju možete pogledati u videu ispod. 

Promenila sve boje! Aneli osudili jer je imala intimne odnose za vreme posta, uporno se pravdala

sledeća vest

Originalni tekst