Crvena zvezda i etvrtoplasirani ukariki sastali su se u 22. kolu Superlige Srbije, a trener branioca trona, Vladan Milojevi, imao je vie razloga za zadovoljstvo nego onih drugih.

, ...         ,   -

FOTO: M. Vukadinovi

Podsetimo, u vrlo zanimljivoj utakmici Crvena zvezda je pobedila ukariki, a potom je Vladan Milojevi stao pred kameru TV Arena sport.

– Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Sigurno, ima puno stvari kojima nisam zadovoljan, ali ima puno stvari koje igrai usvajaju i to raduje. Ali, treba nam jo da uemo u takmiarsku formu. Imali smo dosta igraa koji su bili van Evrope, to Kraso na Afrikom kupu nacija, to Hvang u Aziji, pa nije proao pripreme sa nama, a imamo i igrae koji su bili povreeni… Sigurno da njima treba vreme da doemo u jednu takmiarsku formu – rekao je Milojevi.

Za potrebe klupskog sajta osvrnuo se i na injenicu da je me odigran u lepoj atmosferina Marakani, pred 14.348 navijaa:

– Hvala „delijama“, ta rei za njih, poeu da se ponavljam… Drago mi je i da je dolo mnogo dece sa roditeljima. Pozivam ih da i u narednim utakmicama budu u velikom broju naa podrka – podvukao je Vladan Milojevi.

Podsetimo, posle ove utakmice, Crvena zvezda ima 55 bodova, jedan manje od Partizana koji je ranije tokom dana u zanimljivom meu pobedio poslednjeplasirani Radnik u Surdulici.

BONUS VIDEO: „Delije“ imale poruku za Rusiju na meu Crvena zvezda – Vodovac

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst