PARTIZAN je izdao saopštenje zbog natpisa španskih medija da je klub kontaktirao sa Džananom Musom:

ХИТНО СЕ ОГЛАСИЛИ ИЗ ПАРТИЗАНА: Ево шта кажу о доласку Џанана Мусе у Београд

FOTO: AP/Tanjug

– KK Partizan Mozzart Bet kao aktuelni šampion Admiralbet ABA lige i Klub koji i u sezoni 2023/24. dostojno predstavlja srpsku i regionalnu košarku u Evroligi, oglašava se javno ovim saopštenjem za javnost kako bi skrenuo pažnju na određene stvari koje ciljano ili nehotično mogu biti štetne po Klub.

– Svedoci smo da se u jeku prelomnog dela sezone u javnosti pojavljuju vesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan Mozzart Bet. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vest nije tačna jer iz Kluba niko nije kontaktirao ni njega ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu.

– Ova vest sama po sebi ne bi zavređivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine. Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vesti slobodno provere sa čelnicima crno-belih pre objave.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst