Melina Džinović napustila je raskošnu vilu na Dedinju i preselila se u hotel dok ne nađe novi luksuzni smeštaj u Beogradu. Međutim, za nju i dalje sprema kućna pomoćnica koja radi u vili, a neretko za bivšu suprugu kuva i sam Haris Džinović.

Kako je već potvrđeno, Melina je napustila vilu na Dedinju, što su snimile i kamere „Paparaco lova“, a sada se saznalo i da joj deca, ćerka Đina i sin Kan nose hranu u hotel gde je smeštena.

Foto: ATA Images

 

Oni joj uvek donose i domaću hranu koja je pripremljena u njihovoj kući, a koju su za nju pripremili njena kućna pomoćnica, ali i niko drugi do njen uskoro bivši suprug Haris, koji je poznat kao vrsni kuvar.

– Melina je na posebnom režimu ishrane već godinama. Pored toga što trenira gotovo svakodnevno u teretani, ona mnogo vodi računa i o ishrani. Za nju su kućna pomoćnica i Haris spremali obroke po savetu nutricioniste, a kad je došlo do problema u braku i nakon što je ona napustila njihovu kuću, našla se u problemu. Iako su u procesu razvoda, Haris je pokazao da je dobar čovek i da su njih dvoje i pored svega u dobrim i pristojnim odnosima, pa joj se sam ponudio da joj i dalje oni spremaju hranu, koju će joj deca nositi kad joj budu dolazila u posetu – kaže izvor i dodaje:

Foto: ATA Images

 

– Pevač nema problem što mu deca idu u posetu majci, to mu je sasvim normalno. Melina je to odmah prihvatila i to za sada super funkcioniše. Hotel se i inače nalazi blizu vile na Senjaku, tako da Kan i Đina kod nje stignu za nekoliko trenutaka, pa joj je uvek sve sveže i toplo pripremljeno. Deca joj odlaze i u nabavku, kako im majka ne bi bez preke potrebe izlazila iz hotela. Melina je zbog svega još malo istraumirana, posebno od kad se saznalo u kom hotelu boravi i od kada je svakodnevno na meti paparaca – završava izvor.

Foto: printscreen instagram

 

Inače, Kan je nedavno uslikan dok napušta vilu na Dedinju i nosi kesu punu potrepština svojoj majci Melini, naravno, u hotel. 

Podsetimo, kao ni Melini, ni njenoj deci takođe nije prijatno što ih mediji prate u stopu, a upravo su oni bili ti koji su majci savetovali da bi za nju bilo najbolje da se malo skloni iz Beograda, s čime se ona i složila, pa će tako za nekoliko dana s prijateljicama otputovati u toplije krajeve.


Tanja Savić zaplakala na snimanju: Pevačica nije mogla da zadrži suze, prisetila se teških trenutaka iz prošlosti

sledeća vest

Originalni tekst