Susedi srpskog repera progovorili su o njegovom odnosu sa „devojkom od čokolade“, ali i odgajanju njihove naslednice Tare.

Odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste poslednjih meseci nikad je gori, a reper je u prepisci koju je pevačica objavila na mrežama najavio da će majci svog deteta oduzeti starateljstvo.

Napisi u medijima podigli su čaršiju na noge, a na ovu temu sada su progovorile i komšije vlasnika brojnih trep i regeton hitova.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ono što sam ja do sada videla jeste da je Stefan posvećen otac. Ispratila sam malo u novinama svađu između njega i Ane, ali, koliko se sećam, nije ovo prvi put da se natežu preko medija. Dete bi trebalo da ima oba roditelja, to je u većini slučaja ispravna opcija, naravno, ako jednako brinu… Čini se da dete trpi zbog njih – započela je jedna baka za Blic, koja nije želela da otkrije svoje ime i dodala:

– Viđala sam ih kada idu u vrtić, kada se vraćaju iz vrtića, u šetnju kada idu takođe ih neko odveze donekle. Tara je mnogo slatko dete, liči na tatu moram priznati. Nadam se da ima srećno detinjstvo.

Foto: ATA Images

 

Kada su iz gorepomenutog medija drugog suseda pitali za Nikolićevu, trebalo mu je vremena da se priseti na koga misle.

– Verujte, toliko je dugo nisam video, da sam i zaboravio kako izgleda. Mislim da se ni Rasta ne nalazi sa njom zbog deteta, već da mu vozač obavlja sve neophodne poslove. Nije ona zalazila ovde duži vremenski period – rekao je izvesni Marko i dodao:

– Gre’ota zbog deteta da ne mogu da se slože oko nekih stvari. Mislim da njemu dosta pomaže i njegova devojka, deluje mi, kada ih vidim sve troje zajedno, da Tari prija njeno društvo.

Novo oglašavanje ruskog benda povodom stravičnog masakra u Moskvi:

sledeća vest

Izbori 2024

U laži su kratke noge! Kovinci demantovali Mariniku Tepić: Propala još jedna laž opozicije! Izmišlljaju da je SNS doveo fantome u Zrenjanin, a danas ih je 8.533 manje nego u njihovo vreme! Skupština nastavila rad! Brnabić: Kako vas nije sramota da u Skupštini Srbije pričate ono što govori Aljbin Kurti?! Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Originalni tekst