MOMCI, HOĆU DA ZNATE OVO...  Predsednik Aleksandar Vučić u avionu održao govor fudbalerima Srbije pred EURO 2024! (VIDEO)

4 „MOMCI, HOĆU DA ZNATE OVO… “ Predsednik Aleksandar Vučić u avionu održao govor fudbalerima Srbije pred EURO 2024! (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je ovog utorka krenula u Nemačku, gde u petak počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu. Njih je u avionu, pred polazak „orlova“ na šampionat „starog kontinenta“, pozdravio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, podsetivši na jednu važnu stvar i održavši im kratak govor.

MALO KO JE TO OČEKIVAO: Otkazan prvi trening fudbalske reprezentacije Srbije u Nemačkoj!

2 MALO KO JE TO OČEKIVAO: Otkazan prvi trening fudbalske reprezentacije Srbije u Nemačkoj!

Fudbalska reprezentacija Srbije je ovog utorka stigla u Nemačku, gde u petak počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a naš Savez je, po dolasku u bazu u Augzburg, u dogovoru sa stručnim štabom „orlova“ doneo zanimljivu odluku.

SRBI IZNENADILI ORLOVE U NEMAČKOJ: Doček za fudbalere Srbije po dolasku na EURO 2024 (VIDEO)

1 SRBI IZNENADILI „ORLOVE“ U NEMAČKOJ: Doček za fudbalere Srbije po dolasku na EURO 2024 (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je ovog utorka stigla u Nemačku, gde u petak počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu, a pred hotelom u Augzburgu „orlovima“ je priređen pravi mali doček.

JOŠ JEDNO ČUDO IZ SRBIJE! Adriana Vilagoš vicešampionka Evrope u bacanju koplja!

1 JOŠ JEDNO ČUDO IZ SRBIJE! Adriana Vilagoš vicešampionka Evrope u bacanju koplja!

Atletska reprezentativka Srbije, bacačica koplja Adriana Vilagoš, ne samo da je u ponedeljak oborila državni rekord u Rimu, nego je na tamošnjem Evropskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju i ujedno izborila olimpijsku vizu, priključivši se tako koleginicama iz reprezentacije – Ivani Španović, Angelini Topić i Milici Gardašević.

Najnovije vesti

PETKOVIĆ PORUČIO HOVENIJERU: Za onog ko nameće međusobno priznanje sila je pravo

PETKOVIĆ PORUČIO HOVENIJERU: Za onog ko nameće „međusobno priznanje“ sila je pravo

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se povodom izjava Džefrija Hovenijera koji je rekao da zaključak dijaloga mora biti uzajamno priznanje između tzv. Kosova i Srbije.

OPOZICIONI N1 U BRUTALNOJ KAMPANJI PROTIV VUČIĆA I SVESRPSKOG SABORA: “Srbi iz RS treba da se emancipuju od Beograda, mentalno se razlikuju

OPOZICIONI N1 U BRUTALNOJ KAMPANJI PROTIV VUČIĆA I SVESRPSKOG SABORA: “Srbi iz RS treba da se emancipuju od Beograda, mentalno se razlikuju“

OPOZICIONI medij N1 ponovo je pokazao da mu smeta sve što je srpsko. Kao što se do sada moglo videti mnogo puta, ponovo je „na meti“ predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, a ovog puta kritike su bile upućene i na račun Svesrpskog sabora.

BLAMANTNO REAGOVANJE AMERIČKE AMBASADE NA PITANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA “GDE TO PIŠE?”: Ne piše, rekao O Brajen

BLAMANTNO REAGOVANJE AMERIČKE AMBASADE NA PITANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA “GDE TO PIŠE?”: „Ne piše, rekao O’ Brajen“

AMBASADA Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini (BiH) oglasila se povodom pitanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića o državnoj imovini BiH. Njihov „odgovor“ je sve osim odogovor na postaljeno pitanje.

PREMIJER SRBIJE O AKTUELNIM DEŠAVANJIMA: Američka ambasada pokazala nerazumevanje Dejtonskog sporazuma

PREMIJER SRBIJE O AKTUELNIM DEŠAVANJIMA: Američka ambasada pokazala nerazumevanje Dejtonskog sporazuma

O IZBORIMA, izbornim preporukama, odnosu sa opozicijom i međunarodnom zajednicom, najvažnijim zadacima pred Vladom Srbije i izazovima globalnog geopolitičkom trenutka za RTS govorio je premijer Srbije Miloš Vučević.

RUŠITELJE DEJTONA RUŠITI NA IST RIVERU: Analiza Novosti - Kako može da se internacionalizuje udar na mirovni sporazum?

RUŠITELJE „DEJTONA“ RUŠITI NA IST RIVERU: Analiza „Novosti“ – Kako može da se internacionalizuje udar na mirovni sporazum?

SVESRPSKI sabor konstatuje da bi Republika Srbija u skladu sa statusom potpisnika Dejtonskog mirovnog sporazuma i u skladu sa ovlašćenjima koje je dobila od strane Republike Srpske Sporazumom od 29. avgusta 1995. godine trebalo da internacionalizuje problem urušavanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, sa zahtevom da se isti primenjuje u obliku u kojem je potpisan od strane svih.

Najnovije vesti

Originalni tekst