Mars, planeta akcije, koju astrolozi nazivaju i gospodarem rata, ulazi 30. aprila u Ovna gde je najjači, tako da će imati veliki uticaj na sve horoskopske znakove, a posebno na Ovnove, Lavove i Strelčeve.

Mars u Ovnu donosi dinamičnu i strastvenu energiju koja je ponekad kao vatrena eksplozija.

Mars, planeta akcije, borbe i strasti, je u svom najmoćnijem položaju u Ovnu, znaku koji takođe simbolizuje akciju, hrabrost i samopouzdanje.

Potreba za akcijom

Kada Mars bude u Ovnu, ljudi često osećaju snažnu potrebu za akcijom i pokretom. Oni mogu biti hrabri, entuzijastični i spremni preuzeti inicijativu u bilo kojoj situaciji. Njihova volja je jaka, a strast za onim što žele da postignu očigledna.

Foto: Shutterstock

 

Impulsivnost i nepromišljeni potezi

Mars u Ovnu takođe može doneti izazove. Ponekad ta energija može biti preagresivna ili impulsivna, što može dovesti do sukoba ili nepromišljenih postupaka. Osobe s ovim položajem moraju da nauče da kontrolišu svoju energiju i usmere je na konstruktivan način kako bi postigli svoje ciljeve.

Mars u Ovnu donosi neverovatnu pokretačku energiju za Lavove, Ovnove i Strelčeve.

OVAN

Mars u vašem znaku donosi vam neverovatnu moć i pokretačku energiju, tako da imate mogućnost da menjate svet. Nije isključeno da ćete inicirate mnoge promene na poslovnom i privatnom planu.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete biti aktivni, željni dešavanja i inicijative. Zbog toga ćete se baviti sportom, a imati i nova poznanstva na mestima javnog tipa. Moguća je romansa sa osobom koja se bavi sporotm.

LAV

Mars u Ovnu treba da iskoristite za putovanja i kontakte sa inostranstvom. Pred vama je odličan period za usavršavanje. 

Stiže pun Mesec u Škorpiji! 24. april je ključan -  4 znaka neka se spreme za velike promene

sledeća vest

Originalni tekst