Glumac Dragan Mićanović rekao je danas da je ekipa serije „Sablja“, koja je nagrađena na Kanskom festivalu za najbolju glumačku interpretaciju, dobila ogroman aplauz od festivalske publike i da treba uživati u neverovatnom uspehu, ali da mu je žao što se ne možemo radovati „punog srca, jer je nagrada došla za tematiku koja nas je sve pogodila“.

On je medijima na neformalnom druženju ekipe u RTS klubu kazao da je preponosan što je deo divne ekipe.

Glumac Ljubomir Bandović napomenuo je da je aplauz publike sam po sebi nagrada, a da je zvanično priznanje samo potvrda, prenosi Danas.

„Imamo potencijal, talentovan smo narod. Treba da se okrenemo sebi i da shvatimo da ništa što ti treba ne dolazi spolja“, poručio je Bandović, dodajući da mir svi imamo u sebi.

Jedan od reditelja i autora serije Goran Stanković naglasio je da je nagradu dobila glumačka ekipa, ali je to ujedno i nagrada za sve ljude koji su radili na seriji.

Drugi reditelj i autor Vladimir Tagić rekao je da ukoliko nove nagrade stignu, ekipa će ih rado primiti, a ako ne dođu, ova iz Kana je dovoljna.

„Mislim da ova nagrada dovoljno pokazuje kako su ovi fantastično glumci napravili odličan posao“, kazao je Tagić, prenosi FoNet.

Post Views: 14

Originalni tekst