Dušica Jakovljević objavila je poslednju prepisku sa pokojnom Bojanom Janković, a onda joj se obratila emotivnom porukom.

Dušica Jakovljević objavila je poslednju prepisku sa pokojnom Bojanom Janković, nekadašnjom voditeljkom Pinka i emisije „City“ koja je preminula 19. aprila 2024. u 47. godini.

Foto:  

Prepisku je objavila na Instagram storiju, a u objavi na profilu je uz Bojaninu fotografiju napisala oproštajnu poruku kojom je dotakla i one koji jesu, i one koji nisu poznavali pokojnu voditeljku.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 „Petak… Brate, nisam ovako zamišljala to viđanje u petak… Znala sam da ćemo plakati tog jednog petka, ali od smeha, a ne od tuge… Jer je sa tobom, najlepša damo Beograda, samo tako moglo da bude. Da boli stomak, ali ne i duša, a duša se od tog 19. aprila kida svima nama kojima si bila deo života čak i kada… a to je najteže prihvatiti, nismo bili tu kada smo možda i ne znajući, morali…

Ali to si isto ti, kao i sve dobre i nasmejane duše nosila bol sa šljokicama.

Foto: Foto: Printscreen Instagram/_bojaaana__

 

I sada, kao da te čujem da kažeš: „Ajde, bre, šta plačete, pa svi ćemo jednog dana gore, čekam vas, nisam otišla, samo moram da motrim na sve vas odozgo“… ali to nije morao da bude taj dan…

Previše si bila lepa, čista i dobra za ovaj surovi svet, ali si bila poslednja od koje sam ikada mislila da ću morati da se oprostim na ovaj način.

Foto: Foto: Printscreen You Tube

 

I da znaš, stalno citiram u šali ono što si u šali govorila, da ćeš jednom reći… izvinite na izrazu, „k* dragi gledaoci“, i da ćeš tako završiti emisiju… I kao da si nam svima baš to sada, onako nasmejanih očiju, rekla…

Reflektore si ugasila, kamere su se obojile u crno, a tona nema.

Putuj s anđelima, namigni nam ponekad onako tim nebesko plavim očima, a znam da je rajski vrt dobio najlepšu, najpametniju i najbolju.

Ali previše… previše rano da bismo to ikada mogli da prihvatimo…“

Određeni mesto i vreme sahrane poznate voditeljke! Objavljena i umrlica za Bojanu

sledeća vest

Originalni tekst