KOŠARKAŠKI klub iz Dubaija koji će se od naredne sezone priključiti Evroligi i ABA ligi planira da odmah napravi vrlo respektabilan tim i tako nešto je i bilo očekivano.

ДУБАИ ПРАВИ ДРИМ-ТИМ! Таваресу осам милиона евра за сезону

FOTO: M. Vukadinović

Ulazak Dubaija u Evroligu promeniće mnogo pojedinosti. Takmičenje bi na neki način moglo da izgubi smisao imajući u vidu njihovu platežnu moć, a prvi pokazatelj toga jeste informacija da su zainteresovani za „peticu“ Reala i jednog od najboljih centara u Evropi – Edija Tavaresa.

Prema informacijama iz Španije, ponuda koju su pripremili za Tavaresa iznosi čak 8.000.000 evra bruto po sezoni, što je više nego duplo u odonosu na cifru koju prihoduje u Real Madridu.

Bio bi u samom jezgru projekta koji ovaj tim iz Dubaija planira da predstavi tokom leta.

Njemu ugovor sa Real Madridom ističe po završetku sezone. Pregovori postoje, ali su vrlo sporog intenziteta do ovog momenta. Postoje i pojedina interesovanja iz NBA lige, ali i iz Evrope, poput onog koje je iskazao Panatinaikos.

Tavares ove sezone prosečno beleži 10,2 poena i sedam skokova po utakmici u Evroligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst