Škorpijama je izvesno romantično putovanje s partnerom ili će upoznati nekog na putovanju.

Evo šta svako horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Nedostajaće vam uzbuđenja i magije koje biste mogli potražiti s nekim sa strane. Nestabilnost. POSAO: Problemi tehničke prirode u procesu rada. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Želećete da uživate sa partnerom. Ako vam priredi iznenađenje, bićete zadovoljni. POSAO: Dešavanja u privatnom životu će vas omesti u poslu. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

BLIZANCI

LJUBAV: Može se desiti da se situacija zakomplikuje zbog toga što vam se dopada više osoba. POSAO: Moguće je da ćete imati većih problema sa nadređenima ili u karijeri. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Partner je nešto lošije volje i zbog toga može doći do problema u odnosu. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu, ali i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Vaše raspoloženje je splaslo, ali srećom, partner neće imati velika očekivanja. POSAO: Ako radite u sferi finansija, budite vrlo oprezni i odgovorni pri manipulaciji. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete prilike da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Solidna situacija na planu posla i na planu finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Flertovaćete sa kolegama i ljudima s kojima imate profesionalni kontakt. POSAO: Možete imati problema sa podređenima i kolegama, zbog nejasnih odnosa. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje s partnerom ili ćete upoznati nekoga na putovanju. POSAO: Povoljan period za kreativan rad i rad u oblasti pružanja usluga. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Uživaćete u porodičnoj atmosferi, inače ne naročito uzbudljiv period za ljubav. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i mogući nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Povreda.

JARAC

LJUBAV: Emotivna osetljivost partnera i prevelika očekivanja, mogu dovesti do problema u odnosu. POSAO: Moguće je da opet imate finansijskih problema i to će vas okupirati. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu ste vrlo inovativni, zbog čega možete postići izvestan uspeh u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer se, najverovatnije, ništa bitno neće desiti. POSAO: Doživećete manje pozitivne promene. ZDRAVLJE: Ukočenje.

Mesec je ušao u Vodoliju! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

Srbija

(VIDEO) Da, Da! Piroćanac danas podelio više od 150 poklona dragim ženama! Kao na Pesmi za Evroviziju! Sremci izabrali najbolju komšinicu, a glasanje neizvesno do samog kraja! Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja!

Originalni tekst