Blizanci će biti uobičajeno komunikativni i vrlo društveni, zbog čega će steći nova poznanstva i nove simpatije. Na poslu je moguć manji finansijski boljitak ili dobitak.

Sledi šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje.

OVAN 

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, najverovatnije dve simpatije. Nećete biti spremni da se odlučite za samo jednu. POSAO: Bićete energični i puni entuzijazma, pre svega, zbog dobre zarade. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

BIK 

LJUBAV: Partner će pokušati da vam nametne svoju volju, ali to neće uspeti. Imaćete više prilika u ovoj sferi. POSAO: Selidba kancelarije ili neke druge veće promene u poslu. ZDRAVLJE: Loše.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete uobičajeno komunikativni i vrlo društveni, zbog čega ćete steći nova poznanstva i nove simpatije. POSAO: Moguć je manji finansijski boljitak ili dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK 

LJUBAV: Moguća kratkotrajna afera sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i visok radni elan. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Moguć ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada, ali znajte da ta veza možda neće dugo trajati. POSAO: Ako manipulišete tuđim novcem, vodite računa da ga ne izgubite. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i da dođe do razlaza zbog neslaganja. POSAO: Imaćete problema u procesu rada, pogotovo ako se bavite pravom. ZDRAVLJE: Bol u predelu bubrega.

VAGA 

LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vas interesuje ili vesti od osobe koju volite. POSAO: Moguć finansijski gubitak zbog nepotrebnog preuzimanja rizika pri ulaganju novca. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Nećete imati utisak da možete da se uzdate u potpunu posvećenost partnera. Sumnjaćete. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC 

LJUBAV: Više vas interesuje da se zabavljate i provodite vreme sa bilo kim ko vam se dopadne nego da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa logistikom i administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

JARAC

LJUBAV: Bićete zainteresovani za zajednički život sa izabranom osobom i radićete na tome. POSAO: Ako tražite novi posao, znajte da je ovo povoljan period za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete dobiti više ponuda, ali vi ćete tražiti nešto posebno. POSAO: Pomoć ženske osobe u karijeri i uspeh u radu sa osobama ženskog pola ili u njihovoj službi. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguće svađe i uopšte neslaganje u odnosu, bez ikakvog razloga. POSAO: Promene i na radnom mestu, kao i u karijeri. ZDRAVLJE: Povreda ili infekcija. Budite oprezniji.

Pred nama je moćan astro period! Sunce ulazi u Bika - 3 horoskopska znaka menjaju život iz korena

sledeća vest

Originalni tekst