Dananji dan mnogim horoskopskim znacima donosi uzbudljiva i pozitivna deavanja na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo ta oekuje svakihoroskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Biete raspoloeni i dan e biti lep za ljubav i uivanje. POSAO: Osetiete se apatino ili ete sumnjati u svoje ciljeve, pa e vam biti teko da probudite entuzijazam. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Vae raspoloenje e biti sjajno, pa e i va ljubavni ivot biti prijatan i uzbudljiv. POSAO: Biete zadovoljni kako stvari stoje na poslu ili ete moda na odmor. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaete divan dan s voljenom osobom. uete rei ljubavi, a moda ete ih i izgovoriti. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Mogu dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Biete ispunjeni oseanjem zadovoljstva i sree. POSAO: Neko vam moe pomoi da dobijete posao koji elite, verovatno enska osoba. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepik.com

LAV

LJUBAV: Uli ste u povoljan period za ljubav, pa iskoristite dan za uivanje. POSAO: Mogue su razliite pozitivne stvari i deavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaete problema u partnerskom odnosu zbog nekih tajni. POSAO: Drutvene veze i razni kontakti vam mogu pomoi u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Biete sreni u ljubavi kakav god da je va status. POSAO: Dobra i prijatna komunikacija e vam danas biti od koristi. Uivaete u onome to ste postigli. ZDRAVLJE: Promenljivo.

KORPIJA

LJUBAV: U ovom periodu vam je teko da ostanete verni, a ako ste sami, moe vam se dopasti vie osoba. POSAO: Uspean dan za one koji se bave umetnou i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

STRELAC

LJUBAV: Sigurno ete imati kontakt s nekim ko e vam biti veoma privlaan. POSAO: Dobri meuljudski odnosi na radnom mestu i pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Sjajan dan za uivanje s voljenom osobom u sitnim ivotnim zadovoljstvima. POSAO: Moete ostvariti dobit od partnerskog posla ili rada sa osobama enskog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ete biti posebno zavodljivi i to sigurno nee ostati nezapaeno. POSAO: Povoljan dan za sve one iji posao zahteva da budu kreativni. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Dobro ete se zabavljati, druiti, a moda i doiveti ljubav s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Mogu pozitivan razvoj dogaaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Zavodio preko 500 ena dnevno, pa zavrio na terapiji! Opsesivno koristio aplikaciju za upoznavanje, a onda je usledio haos

sledea vest

Originalni tekst