Blizanci nećete biti najbolje raspoloženi, što će drastično srozati njihove šanse u ljubavi. Čeka ih i blokada u novčanim tokovima ili neplanirani troškovi.

Pogledajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas. 

OVAN

LJUBAV: Napravićete promenu. POSAO: Imaćete problema u odnosu sa autoritetima, bilo da je u pitanju vaš nadređeni ili neko drugi na poziciji moći. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK

LJUBAV: Želećete da se dokažete i imate uspeha u ljubavi, ali to ne znači da ćete uspeti u tome. POSAO: Imaćete finansijskih poteškoća ili ćete biti nezadovoljni svojom pozicijom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete biti baš dobro raspoloženi, što će drastično srozati vaše šanse. POSAO: Moguća je blokada u novčanim tokovima ili neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RAK

LJUBAV: Danas ćete moći da na pravi način pokažete osećanja. POSAO: Mogući su problemi administrativne ili logističke prirode. ZDRAVLJE: Hroničan bol.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Puni ste samopouzdanja, pa čak i ako niste raspoloženi za ljubav, inspirisaćete druge. POSAO: Izbegnite bilo kakav sukob sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Nezadovoljstvo partnera će se preliti i na vas. POSAO: Možda ćete dobiti ponudu za rad u oblasti obrazovanja ili sporta i rekreacije. ZDRAVLJE: Jedite laku hranu.

VAGA

LJUBAV: Bićete svima simpatični i ostvarićete brojne kontakte, ali generalna atmosfera neće vam ići u prilog. POSAO: Možete imati problema da naplatite rad. ZDRAVLJE: Povrede.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete nezadovoljni zbog nedostatka dobrih prilika za uživanje. POSAO: Administrativni problemi, a možda ćete brinuti zbog pravnih pitanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Neće biti prilika za ljubav, a i one započete kombinacije mogle bi da propadnu. POSAO: Bićete opterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Disharmonija u odnosu. Bićete opterećeni dešavanjima u ljubavnom životu. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Treba da povedete računa o zdravlju.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete imati većih problema. Svađe s partnerom. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, sudskim sporovima i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati vremena za ljubav ili pak nećete imati prilike. Dan neće biti uzbudljiv. POSAO: Pritisak i problemi s nadređenima. ZDRAVLJE: Prehlada.

Mesec je ušao u Ovna! 3 horoskopska znaka neka se spreme za iznenađenje

sledeća vest

Originalni tekst