Mogue je da e Blizanci dobiti priliku da izau u javnost na izvestan nain, a eka ih i finansijski dobitak.

Evo ta oekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Biete ulni i raspoloeni za ljubav. Imajte u vidu da e partner imati velika oekivanja. POSAO: Desie se promene keje ste prieljkivali. Lako se moe desiti da izgubite neto vredno. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Biete vrlo skoncentrisani na ljubav i partnerstvo, sa promenljivim uspehom. POSAO: Mogui administrativni ili pravni problemi, ako se budete time bavili. ZDRAVLJE: Promenljivo. Prehada.

BLIZANCI

LJUBAV: Izbegavajte neiskrenost, poluistine i tajnovitost, i sve e ispasti dobro. POSAO: Mogue je da e te dobiti priliku da izaete u javnost na izvestan nain. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: uvajte grlo.

RAK

LJUBAV: Kod vas skoro sve zavisi od raspoloenja, zbog ega uspeh u stvarima srca esto varira bez konkretnog razloga. POSAO: Srea u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

LAV

LJUBAV: Sasvim je mogue da e neko iskazati divljenje i ljubav prema vama. POSAO: Mogua je dobit od svega to ima veze sa transportom, ili uspeh u sferi administracije. ZDRAVLJE: Stomane tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Vrlo ozbiljno prilazite stvarima ljubavi i to e doneti znaajne promene u ovoj sferi. POSAO: Mogue je da ete imati problema da uspostavite svoj autoritet. ZDRAVLJE: Povrede i infekcije.

VAGA

LJUBAV: Imaete prilike za kontakt sa vrlo privlanim i harizmatinim osobama. Neko e vam se dopasti. POSAO: Pronaiete sve entuzijazam za rad i prilike za napredovanje. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

KORPION

LJUBAV: Uivaete i imaete mnoge prilike za ljubav, pogotovo ako uspostavite kontakt sa osobama iz inostranstva. POSAO: Uspeh e vam lako doi ime god da se bavite. ZDRAVLJE: Smanjite eer.

Foto: Shutterstock

STRELAC

LJUBAV: Ono to je bitno u ovom periodu je jasna i nedvosmislena komunikacija, kako biste izbegli nesporazum. POSAO: Dobit od putovanja ili posla sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Nalazite se u problematinom periodu za ljubav, jer ete upasti u neke situacije iz kojih neete znati kako da se izvuete. POSAO: Manji napredak na poslu. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

LJUBAV: Uivaete i biete zaljubljeni. Imaete kontakt sa nekim ko e vam raspaliti matu. POSAO: Moete dobiti finansijsku infuziju, a imaete uspeha u svemu to ima veze s lepotom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Naiete naina da podrite osobu sa kojom ste, koliko god da neke druge stvari zahtevaju vau panju. POSAO: Mogue neracionalno raspolaganje novcem. ZDRAVLJE: Psihika osetljivost.

Meseni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko e zaraditi velike pare

Horoskop

Meseni horoskop za mart! Bikovi lude na poslu, Ribe se zaljubljuju, a evo ko e zaraditi velike pare

Nalazimo se u sezoni Riba, pa sve deluje konfuzno. Merkur se u Ribama pridruio Saturnu i Suncu, pa nas oekuje nejasna komunikacija i lana obeanja do 10. marta. Venera ulazi u Ribe 11. marta, pa unosi vie romantike u emotivne odnose. Ovakva pozicija Venere moe da donese ljubav za Ribe, Rakove i korpije. Mars u Vodoliji zadrae se do 22. marta, to znai da e Lavovi, Bikovi, Vodolije i korpije biti pod tenzijom vei deo meseca.

sledea vest

Originalni tekst