Vage danas neće imati sreće u ljubavi, ali ih zato na poslu čeka prijatno iznenađenje. Moguće je da će dobiti nekakav bonus ili iznenadni dobitak.

Sledi šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje.

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti kratku aferu na putovanju ili ljubav s nekim ko živi u inostranstvu. POSAO: Rad u grupi ali i problemi u ovakvom načinu rada. ZDRAVLJE: Alergija.

BIK

LJUBAV: Bićete orijentisani ka druženju i slobodnim vezama, nikako ozbiljnim kombinacijama. POSAO: Kašnjenje i odlaganje u vezi pravnih pitanja kao i partnerskog posla. ZDRAVLJE: Nervoza.

BLIZANCI 

LJUBAV: Najuzbudljivije će vam biti ono što je novo i neobično, zbog čega sledi nezadovoljstvo u stalnoj vezi. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Povreda noge.

RAK 

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i dan će biti ispunjen smehom. Vaša neposrednost i duhovitost će biti neodoljive. POSAO: I dalje moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: freepik

 

LAV

LJUBAV: Bićete povučeni i misteriozni. Doza glamura će vam doneti više prilika. POSAO: Nazadovaćete ili morati da se vratite nekim poslovima koje ste smatrali završenim. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

LJUBAV: Zbližićete se sa nekim s kim radite. Moguć je flert i uopšte prijatno provedeno vreme sa kolegama. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa kretivnošću. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi. Ako ste iole nezadovoljni vašom vezom, moguć je raskid. POSAO: Moguće je da ćete dobiti nekakav bonus ili iznenadni dobitak. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite. Takođe moguća kratkotrajna tajna afera. POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu ga lakše možete naći. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je nesvakidašnje iskustvo. Probaćete nešto što do sada niste i to sa nekim s kim ne biste to očekivali. POSAO: Isti trend promene i nestabilnosti se nastavlja. ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

JARAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili s nekim koga ste upoznali na drštvenim mrežama. POSAO: Problemi za one koji se bave logistikom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Uživaćete pozitivan trend u ovoj sferi života. Lako ćete ostvariti bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti trgovine, transporta i komunikacija. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 

LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da ćete se odlučiti na privremenu razdvojenost, da malo odmorite jedno od drugog. POSAO: I dalje se nalazite u povoljnoj fazi za promenu posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. aprila! Pun Mesec u Škorpiji donosi dramatične promene za 4 horoskopska znaka

sledeća vest

Originalni tekst